FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Gigi, atac la Piţi: "El i-a făcut contract pe 3 ani lui Martinovici că e cel mai bun fundaş din România" :X

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 16:29

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat înfrîngerea "roş-albaştrilor" la Mediaş, 0-3 în faţa Gazului Metan. VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

"E fotbal, eu încerc să cîştig, dar nu joc eu. E meseria jucătorilor, dacă nu şi-o fac cum trebuie e treaba lor. Am luat cei mai buni jucători, am cea mai bună echipă. Ce să fac? Nu mă consum, nu are rost.

Cînd va fi Steaua cea mai puternică echipă, o să spun că e puternică. Dar dacă nu e, ce să spun? Întrebaţi-l pe Piţurcă, i-a făcut contract pe trei ani lui Martinovici pentru că e cel mai fundaş din România. Nu o să mai fie niciodată cineva la Steaua care să facă ce vrea el, ca Piţurcă. Vor face doar ce spun eu. Nu am cum să îl sancţionez pe Martinovici, atît poate, atît face. Numai Piţurcă l-a văzut mare fundaş, i-a făcut contract pe trei ani.

Nu îmi pare rău că am pierdut cu 0-3, trebuia cu 0-4. Va fi altceva cu Schalke, poate o să îi şi învingem pe cei de la Schalke.

Ce vină are Levy, i-a spus el lui Martinovici să tragă de tricou în careu sau să dea cu cotul?! Tot meciul s-a stricat de la acel penalty, s-a rupt tot firul. Martinovici trebuie să se ducă la alt sport, fotbalul nu e de el", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
plesan
plesan  •  12 Septembrie 2011, 14:58
Postat de valut24 pe 11 Septembrie 2011, 17:09

sa-i spuna cineva ciobanului ca e fundas central si nu dreapta!

Sunt din tgjiu si asa e ..meseria lui e de fundas central...o facea foarte bn la Pandurii..la steaua joaca f.dreapta nu se poate asa ceva....emeghara trebuia folosit de la primu minut....nikolici trebuia bagat din min 1....costea fratii la fel...rusescu nu are treaba cu mijl dreapta..e gresit cum se procedeazala asteaua..trebuie creer...

ciury87
ciury87  •  12 Septembrie 2011, 11:34

daca tin bine minte mai nea jiji acum cv timp il tineai in brate k p un bibelou... nu am nimik cu baiatul, si'a facut treaba bn de "n" ori ...dar stii c??? Du'te cu el in brate ;)

myke82
myke82  •  12 Septembrie 2011, 09:57

Cioban incult, ingamfat, handicapat si prost, dupa ce ca este NUMAI vina ta in tot ceea ce se intampla acum la echipa, tot tu sari cu gura pe un singur jucator care nu este vinovat de nimic. Este vina lui Martinovici ca antrenorul l-a pus pe alt post pe care joaca el de obicei? Mai bine cumpara jucatori de valoare ca sa ai posturile dublate ca sa nu mai fie nevoie sa pui un mijlocas sa joace fundas s.a.m.d. IDIOTULE CARE ESTI.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează