FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a ales înlocuitorul pentru Bălgrădean, dar există un obstacol în calea transferului: „Nu poți să vorbești acum cu el!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 09:56

FCSB caută portar după ce Cristian Bălgrădean (31 de ani) a semnat cu rivala CFR Cluj. Gigi Becali l-ar dori înapoi pe Florin Niță (32 de ani), dar există o piedică în calea mutării. 

Florin Niță (32 de ani) nu a jucat la Sparta Praga în 2020, iar mutarea la FCSB este una plauzibilă. Becali este reținut în privința transferului. Portarul aflat pe lista preliminară a lui Rădoi pentru meciul cu Islanda are contract cu cehii până în 2021.

„Cu Niță nu poți să vorbești acum, pentru că este jucător sub contract. Nu este liber sau în ultimele șase luni”, a declarat Becali conform TV Digi Sport. 

Niță vrea la FCSB

Înainte de a bate palma cu Bălgrădean, oficialii echipei din Cluj au purtat discuții și cu Florin Niță. Fostul portar de la FCSB i-a refuzat categoric pe șefii echipei clujene, declarându-și dragostea pentru echipa patronată de Gigi Becali: „Dacă vin în România, vin doar la Steaua” ar fi zis portarul care în prezent evoluează la Sparta Praga.

54 de aparițiiare Florin Niță în tricoul cehilor de la Sparta Praga

2 milioane de euroa primit FCSB de la Sparta Praga pentru transferul lui Niță

VIDEO // FCSB - Craiova, matchpreview

Vezi și: 

FCSB // Helmut Duckadam nu e de acord cu Gigi Becali: „Cum să-l iei pe Cosmin Vâtcă? N-a mai jucat din august!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
278015896506657
Todinca Mihai  •  07 Martie 2020, 19:06

M-aș bucura sa vina Niță un portar serios cu mult peste balgradean care da încredere echipei

felix_grandet
felix_grandet  •  07 Martie 2020, 12:57
Postat de randomm pe 07 Martie 2020, 10:55

abureli?bai baiete,praga este dispus sa il lase pe nita sa plece pentru o suma derizoire,pentru ca peste 6 luni il pierd gratis. tu nu ai da un jucator pe o suma derizorie daca ar mai 6 luni pana poate pleca gratis? adevarul ca mintea ta este deja praf tinand contc a vitanul barzesti este in pragul desfiintarii. negoitza a spus ca pana in mai mai finanteaza clubul,din banii fraierilor ca tine,dupa,falimentul.

Bla bla bla... A apărut Randum, upă o săptămână în care a stat ascuns în cutia de carton, de la atâtea și atâtea umilințe. Hăhăhă! Vine Niță! :)) Zici că vine Neuer. :))

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  07 Martie 2020, 11:56
Postat de randomm pe 07 Martie 2020, 11:06

citeste mai bine i88diotule. cum sa il transferi acum pe nita,in plin campionat? nu ai voie,abia in vara vine nita,pentru ca la cehi nu mai joaca si peste 6 luni,din vara oricum poate pleca gratis. cu 100 de mii il lasa cehii sa plece pe nita care oricum nu mai este titular acolo,decat sa mai astepte 6 luni si sa plece gratis.

Adica cum ... "nu mai joaca si peste 6 luni" ...tare prostalau esti

Vezi toate comentariile (12)
Comentează