FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB, Șumudică le-a transmis turcilor: "Pot semna pe 5 ani"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 17:06

Marius Șumudică le-a transmis oficialilor lui Kayserispor că nu intenționează să plece de la echipa turcă în viitorul apropiat, în ciuda interesului pe care a părut să-l manifeste Gigi Becali, de a-l aduce la FCSB.

"În ce privește sugestiile ca eu să ajung antrenorul Stelei, nu am nicio legătură cu acest subiect. Deși fanii Stelei și 70% din oamenii de fotbal din România vor ca eu să lucrez din nou acolo, eu am luat o decizie de mult timp, am contract cu Kayserispor. Noi continuăm liniștiti pregătirile în cantonamentul din Austria.

În plus, cred că voi obține succese mari cu Kayserispor. Să mă întorc în România și să trec la conducerea Stelei… I-am spus președintelui clubului nostru, Erol Bedir, că, dacă vrea, pot semna un contract pe încă cinci ani", a spus tehnicianul român, citat, de site-ul oficial al lui Kayserispor.

La finalul meciului dintre FCSB și Viktoria Plzen (2-2), Dumitru Dragomir a afirmat că "Șumudică trebuia adus și el la FCSB", iar la puțin timp după, patronul roș-albaștrilor a părut interesat de idee: "Poate că are dreptate Dragomir".

FCSB a transferat în ultimele două sezoane 7 jucători ai Astrei: Morais, Budescu, Teixeira, Alibec, De Amorim, Enache și Boldrin, ultimul plecat în această vară de la roș-albaștri chiar la Kayserispor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
306640699727631
Nae Ionescu  •  29 Iulie 2017, 11:46

sumudica este un arlechin. are un talent acela ca stie ca nu stie. la fel ca si anton din spania nu dorea sa plece pentru ca isi facea bandalele cum dorea si nu-l tragea nimeni de ... actorii principali alibec si budescu plus altii de pe acolo stiua in teren cine este seful sau sefii si jucau pentru ei asa cum au jucat multi si pentru hagi pina a intrat boloni in machidon alaturi de stefanesu si stoica. asa ca la steaua are doi mari fotbalisti , antrenori oameni de afaceri gen becali si MM. dar puscariasi amindoi. de caracter nu mai vorbim. cind MM va sti fotbal sa fi jucat este drum lung. Steaua avea nevoie de jucator mare care sa se ocupe de a alege jucatori. AU plecat oameni buni gen Tamas si brazilianul al carui nume il uit si este actualente la sumudica. Sumudica nu este prost sa devina cimitirul ranitilor cind are contract bun si nu presiune acolo la turci. faptul ca si-a aratat dorinta fata de sumudica arata ca zilele lui dica sint inumarate. daca va pierde s-ar putea dupa craiva sa fie facut pachet si out. nu stiu daca va veni edi pentru ca are caracter. dar pe leo grozavu il vad. doar ca ala a fost la dinamom si ... asa ca iata dupa cum va scriam ca incep jocuril chinzesti in padurile mexicane la steaua care este o echipa formata din super fotbalisti insa nu cu becali sau mm sau dica.

catalynn
catalynn  •  29 Iulie 2017, 03:32

Sumudica, va zică fcsb e Steaua acum ca te perie jjjijji?! :-)))) Ai zis-o cu gura ta ca la Steaua NU vei antrena niciodata, e si firesc, in Ghencea nu ai ce cauta!, insa fcsb, nefiind Steaua nu este exclus. Cum atunci de iti permiți bai sa vorbești cu gura plină despre Steaua?! Zi-i fcsb, ca si pana acum, ca ala e numele clubului care te ofertează, NU Steaua!

623506571124451
Marian Iordachescu  •  29 Iulie 2017, 01:26

Sumudica nu a avut niciodata de impartit ceva cu suporterii Stelei In schimb Stoica s-a batut cu ei ,pe unul l-a lovit cu pumnul chiar la un meci in tribuna Stoica ar trebui sa plece de la echipa Acest puscarias il influenteaza negativ pe Becali el trebuie sa plece de la echipa E bine caSteaua a scapat de Reghenkap A fost cel mai slab antrenor pe care l-a avut Steaua si a avut meru cel mai bun lot din liga 1Daca il aduc pe Sumudica vor juca mereu in grupeleligii campionilor

Vezi toate comentariile (15)
Comentează