FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat plecarea unui titular din meciul cu Voluntari: „E clară treaba!”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că fundașii centrali Paulo Vinicius (36 de ani) și Andrei Miron (27 de ani) vor părăsi formația în vară.
Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că fundașii centrali Paulo Vinicius (36 de ani) și Andrei Miron (27 de ani) vor părăsi formația în vară.

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 22:11 / Actualizat marti, 17 mai 2022 22:21

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că fundașii centrali Paulo Vinicius (36 de ani) și Andrei Miron (27 d ani) vor părăsi formația în vară. 

  • Gazeta Sporturilor a scris astăzi că FCSB se va despărți de Paulo Vinicius (37 de ani, stoper), Claudiu Keșeru (35, atacant) și Andrei Burlacu (25, atacant), cărora le expiră contractele, dar îi va readuce pe Denis Haruț (23, fundaș dreapta), Dragoș Nedelcu (25, „închizător”), Gabi Simion (23, „închizător”) și Alexandru Pantea (18, fundaș dreapta).

Gigi Becali a confirmat informația cu privire la Vinicius. În plus, finanțatorul celor de spune că nu îi va prelungi contractul nici lui Andrei Miron, pe care îl consideră responsabil de golul decisiv din Voluntari - FCSB 2-2. Miron intră în ultimele 6 luni de contract. 

FCSB, executată silit » Prima reacție a lui Gigi Becali
FCSB
FCSB, executată silit » Prima reacție a lui Gigi Becali

Gigi Becali nu îi mai vrea pe Vinicius și Miron la FCSB

„O să plece Vinicius, o să plece și Miron. Îți dai seama ce fundași centrali avem dacă degajează portarul și noi luăm gol? Doi fundași centrali ne trebuie. E clară treaba asta. Eu nu mai cheltui bani, dar fundași trebuie. Cristea dă cu capul pe lângă minge, iar Miron stă și se uită. 

Avem nevoie și de un atacant, dar aici poate mai vine din urmă Ianis Stoica, poate jucăm cu Florin Tănase, cu Florinel Coman. La alt antrenor nu mă gândesc”, a spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Cum s-au descurcat Vinicius și Miron în acest sezon

Andrei Miron, fundaș central adus de la FC Botoșani în 2020, a bifat 22 de apariții în actuala stagiune, marcând un gol. E cotat la 1,1 milioane de euro în acest moment.

Vinicius a strâns 25 de apariții în tricoul lui FCSB, marcând două goluri. Media notelor din Gazeta Sporturilor a fost 6,08.

Becali are deja soluții

FCSB are deja un înlocuitor pentru cei doi fundași centrali. Din informațiile GSP.ro, Denis Haruț, împrumutat la Botoșani în partea a doua a acestui sezon, va reveni la gruparea bucureșteană. 

Și Dragoș Nedelcu, împrumutat la Farul, va fi readus la FCSB. Nedelcu a evoluat pe postul de apărător central la Fortuna Dusseldorf, în al doilea eșalon al Germaniei. 

„Nedelcu și Haruț vor reveni la FCSB pentru postul de stoper”, a precizat managerul Mihai Stoica în această seară, în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport. 

VIDEO Dumitru Dragomir: „CSU Craiova cu FCSB se vor bate mereu pentru locurile 2-3”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Se conturează lotul la FCSB » 3 nume care sigur pleacă + 4 veniri certe

Cum a văzut Iftime lupta la titlu: „CFR, o echipă pârțâită. Pentru FCSB altul e cuvântul, să nu fiu complet tembel!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
gazistu
gazistu  •  18 Mai 2022, 19:28

miron nu-i de steaua... el e de echipa de mijlocul clasamentului...

blatistu49
blatistu49  •  18 Mai 2022, 10:15

recunoaste si Gigi ca apararea e foarte slaba vrajeala cu Osaid ul nu tine a fost inventat ptr gigei la scandal

babuilie
babuilie  •  18 Mai 2022, 01:34
Postat de adriann_ pe 17 Mai 2022, 22:38

Cu Nedelcu si Harut fundasi centrali ii spulbera echipa aia din Gibraltar pe care a eliminat-o Sumudica in preliminariile UCL sezonul trecut.

ba chiar și pe Dudelange

Vezi toate comentariile (22)
Comentează