FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali a avut dreptate: el a fost cel mai slab stelist, nu Ovidiu Popescu! FCSB a dominat clar meciul

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 10:56

FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj, 0-1, și mai are șanse mici să câștige campionatul, fiind la 7 puncte în urma echipei lui Dan Petrescu.

După meci, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, dar l-a criticat pe atacantul Adrian Petre (22 de ani) pentru cum s-a descurcat la ultima fază.

„Dacă aveam atacant la ultima fază, la pasa către Nedelcu, dădeam gol. Petre trebuia să fie acolo, s-o bage în poartă. Bagă alunecare! Ce mai vrei? Moruțan lui Petre i-a dat-o, dar Petre nu a vrut s-o ia. Dacă aluneca, dădea gol”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Adrian Petre, cel mai mic indice InStat

Atacantul intrat în minutul 62 nu s-a remarcat în jocul celor de la FCSB și a avut cel mai slab indice InStat dintre toți jucătorii. Petre a avut un indice de 191. 

5a fost nota primită de Petre din partea Gazetei Sporturilor

Potrivit InStat, Giedrius Arlauskis a fost omul meciului, cu un indice de 373. Portarul lituanian a fost urmat de Ciprian Deac (301), Bogdan Planic (297) și Dennis Man (292). 

FCSB a dominat clar

. Deși a pierdut, FCSB a reușit un joc foarte bun și a dominat-o pe CFR Cluj. Echipa lui Vintilă a avut o posesie mai bună, 65,5% la 34,5%, a avut multe șuturi pe poartă, 9 la 1, și mai multe pase, 523, față de 251 câte a avut CFR Cluj. 

83,56%a fost acuratețea paselor celor de la FCSB. CFR Cluj a avut o acuratețe de 68,53%

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Ne jucăm şansa până la sfârști”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, mesaj dur după plecarea lui Duckadam de la FCSB: „Nici nu știu când vine la club. Ce să fac cu personalitățile?”

Remarcatul surpriză al lui Ilie Dumitrescu din echipa lui Vintilă: „I-aș da nota 8”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  15 Iunie 2020, 15:40

Cheferistii nu au vazut mingea in meciul cu Steaua! Kolosvar1907 o echipa mica, cu un fotbal mic, inseamna nimic pentru fotbalul romanesc. Poate ca inseamna ceva pentru fotbalul imperiului definitiv apus la Trianon, dar pt Romania ramane un nimic. Pe undeva de inteles, asa se intampla cand echipele foarte mici (kolosvar) joaca cu echipe foarte mari, Steaua, detinatoare a doua cupe europene.

yonkers
yonkers  •  15 Iunie 2020, 14:40
Postat de yonkers pe 15 Iunie 2020, 13:20

FCSB n-a dominat nimic. A pierdut clar cu 0-1. Punct. Fotbalul e pe goluri. ***

Cu ce am jignit cand am spus ca e doliu la gsp si digi? Supara adevarul?

859779594095355
Nick Rasu  •  15 Iunie 2020, 14:17

Cand o sa-i intre oierul asta sa se lase de fotbal... lasa antrenori in pace... esti oier nu antrenor...stai la oile tale si la hotiile tale ca la astea esti bun

Vezi toate comentariile (5)
Comentează