FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali a decis » Cum o să arate FCSB cu Voluntari: Rotariu scoate din joc nume grele

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 11:24 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 12:11

Răbdarea nu e un punct forte la FCSB, iar la doar câteva zile de la transfer, Gigi Becali și-a cules informațiile necesare și a decis în privința lui Dorin Rotariu. Fostul dinamovist va juca titular, nu atacant central, cum spunea inițial, ci extremă dreapta, post pe care a dat cel mai bun randament în tricoul rivalei. 

Dorin Rotariu n-a avut nevoie de prea mult timp de adaptare, iar cei din staff-ul echipei s-au convins și au trimis informații mai departe, spre patron, fiind convinși că fotbalistul poate fi o soluție imediată. 

„Rotariu va fi titular! Cum e, cum nu e, va juca titular. Voi credeți că trebuie să-l văd? Oamenii s-au interesat de el și au zis că e antrenat. Că nu se așteptau", a zis Gigi Becali. 

Ies din joc Tavi și Miculescu?

„Rotariu va juca atacant dreapta. De asta l-am luat. Atacanți avem doi, pe Compagno și Băluță", a mai anunțat patronul FCSB. Asta înseamnă că, dacă nu vor fi folosiți în alte poziții, Tavi Popescu și David Miculescu sar din schemă. Oricum, în privința jucătorului venit de la UTA, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit din cauza ultimelor evoluții. 

Cum Rotariu va juca în dreapta, Miculescu va mai prinde echipa doar pe parcurs, venind de pe bancă, în timp ce Tavi Popescu ar putea fi folosit ca inter, poziție pe care a mai jucat. Aproape sigur, cei doi prieteni vor deveni rezerve la FCSB. 

Nici locul lui Băluță nu e prea sigur, el va deveni a doua opțiune ca atacant, acolo unde titular va fi tot golgeterul Andrea Compagno. 

Cum ar putea arăta FCSB cu Voluntari:

Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovici - Lixandru, Șut, Olaru - Rotariu, Compagno, Coman

Rotariu, în topul salariilor 

Dorin Rotariu a venit din postura de jucător liber de contract, însă fotbalistul de 28 de ani este unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la FCSB. 

Fostul dinamovist primește 20.000 de euro, la fel ca Olaru, Djokovici și Băluță, cu 10.000 de euro mai puțin decât vedeta Florinel Coman și doar jumătate din cât are Vlad Chiricheș, liderul salariilor.

FCSB are acum și bancă 

Sosirile lui Rotariu și Ganea îi dau mai multe soluții pe banca de rezervă lui Elias Charalambous. Cum Dorin va juca titular, ca winger dreapta, pe banca de rezerve vor fi fotbaliști precum Octavian Popescu, David Miculescu, Alexandru Băluță, Damjan Djokovici. Cristi Ganea e și el printre preferații lui Gigi Becali, care n-ar ezita să-l trimită pe bancă pe Radunovici. Așadar, din 9 rezerve, FCSB are la dispoziție măcar 5 ce pot aduce plusuri în toate compartimentele. 

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „E mincinos!” » Cere unui jucător să renunțe la națională: „De ce să te batjocorească?”
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „E mincinos!” » Cere unui jucător să renunțe la națională: „De ce să te batjocorească?”
Gigi Becali s-a împăcat cu Edi Iordănescu: „M-a sunat băiatul să-mi explice situația”. Ce se întâmplă cu Darius Olaru
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Gigi Becali s-a împăcat cu Edi Iordănescu: „M-a sunat băiatul să-mi explice situația”. Ce se întâmplă cu Darius Olaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  17 Octombrie 2023, 14:22

Sa nu spuneti ca nu voi ii dati nas acestui personaj. ***.E prea mult sa fii improscat cu zicerile lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează