FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

VIDEO Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „E mincinos!” » Cere unui jucător să renunțe la națională: „De ce să te batjocorească?”

Articol de , , - Publicat luni, 16 octombrie 2023 10:39 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 11:54

După ce Mihai Stoica l-a atacat pe Edi Iordănescu pentru că l-a lăsat în tribună pe Darius Olaru la meciul România - Andorra 4-0, și Gigi Becali a venit cu o replică dură.

 Patronul FCSB a fost deranjat că selecționerul a declarat că mijlocașul roș-albaștrilor a acuzat probleme medicale și l-a atacat, la rândul său, pe Edi Iordănescu.

Singurul titular care l-a nemulțumit pe Basarab Panduru: „Nu aveai de ce să-l bagi”
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Singurul titular care l-a nemulțumit pe Basarab Panduru: „Nu aveai de ce să-l bagi”

 VIDEO Gigi Becali: „Olaru mai bine se retrage de la națională” 

Gigi Becali a dezvăluit că va vorbi cu Darius Olaru pentru a-i spune să se retragă de la națională.

„Olaru nu avea nimic. Edi a vrut să se răzbune, să arate cât e de important. A zis «Eu cu Andorra nu am nicio problemă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii în tribună». Trimite-i, mă, pe toți. Și pe Coman. Nici nu mă interesează. Probabil din cauza mea, că ce am zis eu. 

El zice minciuni, că Olaru are nu știu ce... Doctorul naționalei l-a sunat pe doctorul nostru și i-a zis că așa au hotărât antrenorii. El e mincinos și nu face nici dreptate. Dacă aveam antrenor, din grupa asta eram deja calificați. Poți să pupi icoanele cât vrei... Mama lui le pupă cu credință, și poate așa îl ajută Dumnezeu... 

Eu am zis că ne calificăm de pe locul 1, dar dacă nu e dreptate și e minciună, cum să ne calificăm? Ne bate Israel și pierdem.

Nu mă interesează când sunt minciuna și nedreptatea. Nici nu mă uit. Ca să nu fiu împotriva naționalei, mai bine nu mă uit. Îmi văd de treaba mea și întreb cât a fost scorul.

Eu o să vorbesc cu Olaru și o să îi zic «Retrage-te!». E un sfat, nu-l oblig. De ce să te duci dacă ăia te batjocoresc în tribună?”, a spus Gigi Becali într-o discuție cu presa.

La final, acesta a mai avut un mesaj pentru selecționer: „Sunt curios ce va mai zice Edi. Nu se gândește că vine replica? El s-a gândit că Olaru nu zice nimic, dar a zis doctorul naționalei. Trebuia să-l atenționeze pe doctorul naționalei. Olaru nu avea nimic... Poate face Dumnezeu dreptate și îl lasă acasă, ca să nu mai auzim de el, ca antrenor”. 

Citește și: 

Cine a fost MVP în România - Andorra » 4 „tricolori”, sub media echipei

„Tricolorii” sunt deja cu gândul la meciul cu Israel: „Cel mai important al anului”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  16 Octombrie 2023, 13:49
Postat de godot pe 16 Octombrie 2023, 12:30

Patriotul ăsta moare că nu i-a umflat Edi cota jucătorilor...

Asociația familială fcfcsb este can ce rul fotbalului românesc! A distrus prin arbitrajele părtinitoare competiția sportivă și a adus fotbalul de cumetrie gigist la rang de normă, de lege! Este revoltător cum beneficiază meci de meci de deciziile mincinoase ale arbitrilor care îl urcă fraudulos an de an în play-off! Râde Europa de noi!

laur_gr
laur_gr  •  16 Octombrie 2023, 13:41

Penibil e Becali cu sfatul lui "Retrage-te". Olaru este la cheremul orgoliului lui Becali? Becali un frustrat care face rau si celor din jur. Olaru are viitor la nationala! Cum sa se retraga? Pentru ca nu a jucat cand credea Becali ca joaca? Joaca cand va juca, viitorul lui e la nationala.

eunescu09
eunescu09  •  16 Octombrie 2023, 13:34

Își aduce aminte Becali de vre-un meci memorabil făcut de Olaru la națională? Și, în afara de golul acela frumos (Mihăilă reușise unul cam de același gen)) l-a remarcat cineva pe Coman?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează