FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

VIDEO „Tricolorii” sunt deja cu gândul la meciul cu Israel: „Cel mai important al anului”

FOTO: Raed Krishan +39   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat luni, 16 octombrie 2023 08:04 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 09:47

Fundașul Andrei Burcă (30 de ani) a vorbit după România – Andorra (4-0), din preliminariile EURO 2024, despre șansele de calificare la turneul final din Germania. 

Fundașul central, care a purtat banderola de căpitan după înlocuirea lui Nicolae Stanciu, spune că la finalul meciului jucătorii deja au început să se gândească la partida cu Israel, considerată cea mai importantă din această campanie de calificare.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

VIDEO Concluziile lui Andrei Burcă după România - Andorra

„Am intrat concentrați pentru că știam că trebuie să luăm cele trei puncte. Aveam un gust amar după meciul cu Belarus. Puteam obține o victorie. și acolo. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Dar egalul Elveției cu Belarus, arată că nu e o echipă de luat în derâdere.

Acum vrem să venim în cea mai bună formă pentru meciurile din noiembrie. Ne bucurăm de această victorie, dar nu înseamnă nimic până nu ne vedem cu biletele la EURO. Suntem pe un drum bun, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. În noiembrie se decide tot. Am și vorbit în vestiar. 

Trebuie să ne gândim de acum la meciul cu Israel, care e cel mai important meci din acest an. Acolo se decide totul. Regretăm situația de acolo, dar noi avem un drum și nu trebuie să ne abatem de la el. O luăm ușor. Ne așteaptă două meciuri foarte importante”, a spus Andrei Burcă la finalul partidei.

A fost senzațional cu copiii în tribune, chiar vorbeam înainte de meci că nu trebuie să-i dezamăgim. Am dat două tricouri, sper să se bucure de ele.

- Andrei Burcă, fundaș România

Clasamentul din grupa României

Citește și: 

Edi Iordănescu, replică după atacul lui Mihai Stoica » Managerul FCSB a răbufnit: „Chiar nu ai bărbăție? Nu îmi place să fiu luat de prost”

„Țărănoi!” » Mihai Stoica nu s-a putut abține în direct, după România - Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează