FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

„Țărănoi!” » Mihai Stoica nu s-a putut abține în direct, după România - Andorra

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 23:55 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 00:02

După România - Andorra 4-0, din preliminariile EURO 2024, Mihai Stoica a avut o reacție dură la adresa adversarilor. 

Oficialul FCSB a fost deranjat de jocul extrem de dur prestat de Andorra și i-a criticat pe jucătorii antrenați de Koldo Álvarez.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Mihai Stoica, reacție după România - Andorra 

„Ăștia au venit să ne faulteze. Nu am mai văzut o echipă care să vină și să nu fie preocupată de minge. Pe Coman l-au făcut zob. Nu cred că a fost așa faultat în vreun alt meci. Și au fost faulturi de țărănoi!

Se vede că au alte preocupări. Nu s-a pus problema victoriei, ci s-a pus problema să ieșim sănătoși de pe teren. Despre mintea lor vorbește faza penalty-ului. Ești sălbatic? 

Evoluția a fost bună. Te uiți la Polonia - Moldova 1-1. Orice victorie e importantă. Eu apreciez victoria. Și am dat niște goluri frumoase. 

Stanciu a dat senzațional, Ianis și Coman au dat goluri senzaționale. Mulți jucători s-au prezentat foarte bine”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Clasamentul din grupa României

VIDEO Toate reacțiile după România - Andorra sunt la GSP LIVE

Citește și: 

Ianis Hagi s-a întors » Recital cu Andorra: gol, assist, penalty scos inteligent și un moment inedit în fața camerei TV

Ce nu s-a văzut la TV » 7 detalii surprinse de reporterii GSP pe stadion la România - Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dandana
dandana  •  16 Octombrie 2023, 17:29

HAHAHA! L-A FAULTAT PE COMAN, ASA ȘI CE DRACU AU FĂCUT? Au fost mai furi, dar nu au rupt picioare, sunt și în liga 1-a asa ceva echipe. Și iau faultat și pe alți, acuma nu cred ca a mai ieșit cineva sa tipe. Fotbalul este un sport periculos,, nu este pentru doamne și pentru bărbați adevărați. Iar dacă Coman este o doamnă este treaba lui. Lăsați-ne cu astea, frate avem numai femei în liga 1-a. Dacă sunt facultăți se sperie ca *** de speriietori. Huoo... MM un mare nimic, unul ca el a distrus fotbalul. Mesi era faultat, se ridica și da gol. Coman se tăvălește tot meciul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  16 Octombrie 2023, 11:44
Postat de cronicaruldefotbal pe 16 Octombrie 2023, 04:52

Taranoi aia dar tu? Cind te uiti la unele filmari mai vechi cu tine te pufneste rasul)) costumele alea cu 2 nr mai mari si parul ala nearanjat ... arati ca un moldovean sadea venit la Bucuresti sa traiesti))) un fel de ***! Fasulet strain ,ciorapi cu dungi ,portofel xu bani si impresii lungi ! Hai *** gsp cu puscariasul vostru!

Ce l-ai umilit pe *** !!! L-ai dat cu tarana pe ''freza '' :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  16 Octombrie 2023, 10:31

Are dreptate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează