FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

VIDEO Singurul titular care l-a nemulțumit pe Basarab Panduru: „Nu aveai de ce să-l bagi”

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 08:22 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 09:05

Basarab Panduru a comentat prestația României din meciul cu Andorra, câștigat cu 4-0, în preliminariile EURO 2024.

Fostul internațional s-a declarat nemulțumit de prestația pe care atacantul Daniel Bîrligea (23 de ani) a avut-o, fiind de părere că vârful de la CFR Cluj nu trebuia să fie titular la debutul sub tricolor.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Basarab Panduru, după România - Andorra: „Nu aveai de ce să-l bagi pe Bîrligea”

„Am câștigat, la un scor frumos. Am întâlnit o echipă care în primele minute a fost arțăgoasă și a făcut presing. Am reușit să marcăm, iar totul a mers în favoarea noastră. 

Nu știu dacă pot alege cel mai bun jucător. Și Coman, și Stanciu și Ianis au făcut ce trebuie. Poate pe Ianis l-aș remarca. Echipa a fost bine făcută. Eu am avut doar o problemă. Am spus de la început că Bîrligea nu era din filmul ăsta. Dar poate îți permiți la meciul ăsta să bagi pe oricine.

E un tânăr de perspectivă, poate nu a făcut rău. Dacă nu ăsta a fost motivul, atunci de ce? Spune-mi argumente. De ce e mai bun decât Alibec? Sau decât de Drăguș. 

Am spus la început că Bîrligea nu mi se pare din filmul ăsta. Probabil nici el nu se aștepta să fie titular. Nu e ușor la primul meci, Nu vreau să judec un jucător care vine și nu știe dacă joacă. La primul meci a stat în tribună. La fel și la precedente acțiune, a venit și a stat în tribună. După aceea se trezește titular. Ce să analizez? Nu am ce.

Eu ușor să vorbești după. Dar eu am spus la început că nu e din filmul ăsta. Și nu ai de ce să-l bagi. Eu nu aveam nicio așteptare de la el. Nu e ușor să faci ceva, chiar și cu Andorra. E primul meci, s-a trezit titular. El are 23 de ani, dar joacă fotbal de un an și jumătate, de când a venit la CFR. Nu vreau să discut despre el pentru că nu am ce să spun”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Nu a fost implicat în nicio fază. Am spus că e un jucător combativ. Poate de el aveai nevoie când joci cu unii mai buni. În acest meci aveai nevoie de altul. Dar cei trei din spatele lui au jucat bine. 

– Mihai Stoica

Clasamentul din grupa României

VIDEO Edi Iordănescu: „Să nu uităm că avem un an și jumătate fără înfrângere”

Citește și: 

Edi Iordănescu, replică după atacul lui Mihai Stoica » Managerul FCSB a răbufnit: „Chiar nu ai bărbăție? Nu îmi place să fiu luat de prost”

„Țărănoi!” » Mihai Stoica nu s-a putut abține în direct, după România - Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
Functionarul9
Functionarul9  •  17 Octombrie 2023, 12:34

Mie, sincer, dintre toti acestia: Barligea, Dragus sau Alibec, cel mai mult mi-ar placea ... Andrea Compagno ! Lasand gluma la o parte, dintre cei trei, acum il prefer pe Dragus, pentru tehnica pe care o etaleaza, viteza de joc, plasament, demarcarile in adancime si spiritul de luptator de care a dat dovada.

eunescu09
eunescu09  •  16 Octombrie 2023, 15:52

Nu știu ce a văzut Panduru la Coman exceptând golul (foarte frumos, fără discuție) ca să dai asa în Barligea. Mie nu mi-au plăcut Morutan (de la care așteptăm mult mai mult), Barligea, Coman și Alibec pentru ca nu au existat în meci.

Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL
Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL  •  16 Octombrie 2023, 12:16
Postat de terry pe 16 Octombrie 2023, 09:51

Panduru du-te la prasit, ai fost 0 maxim 0.5 ca fotbalist si acum ai pareri?

Ești un copil obraznic cel mai probabil, Panduru a fost sculă de jucător, dispar de aici că îți dau 2 lei să-ți iei o înghetată! A jucat la echipe mari, unde Bricegea ăla sau cum îl cheamă, Florinel, Ianis, Olaru și alți modești nu vor pupa!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează