FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a definitivat LISTA! A anunțat la TV cu ce antrenori discută! Ce se întâmplă cu MM Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 11:43

Gigi Becali a anunțat lista finală pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică. Are 3 antrenori pe listă. Doi dintre ei sunt Dan Alexa și Mihai Teja. Numele celui de-al 3-lea nu l-a dezvăluit. 

"Nu e adevărat cu Alexa. Vorbesc cu toți. Am trei antrenori cu care vorbesc. Alexa este printre ei. Alexa, Teja și încă unul. Favoriți sunt Alexa și cu Teja. Nu vreau să vă spun mai multe lucruri. După sărbători vom anunța antrenorul. Nu ne grăbim. 

Mă doare sufletul de Dică, dar n-am ce face. De plătit va plăti Dică, nu și MM sau altcineva. Cel mai vinovat sunt eu, pe MM nu îl dau afară că e fratele meu. Nu îl dau afară! El e ca și cum ar fi Becali acolo.

Cine vine antrenor nu are treabă cu transferurile. Eu le fac, așa am câștigat milioane", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Decembrie 2018, 19:56

Frate Gheorghe!Poti sa aduci si trei antrenori la un loc!Fara Pintilii,e greu!Si incearca sa-l readuci pe...Chipciu!Pintilii si Chipciu erau mijlocul si atacul echipei tale!

513010058870127
Pop Vasile  •  23 Decembrie 2018, 18:45

Eu cred ca pe *** *** nu o da afara de frica . Sint sigur ca il are pe *** la mina cu ceva ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red_dogs_united
red_dogs_united  •  23 Decembrie 2018, 14:15

Al 3-lea pe listă e Regheton manelarul. Se potrivește perfect la FC FCSB.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează