FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dezvăluit dialogul avut cu Dan Petrescu în ziua derby-ului: "Poți veni oricând la Steaua, dar cu o condiție"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 22:57

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a relatat dialogul pe care l-a avut cu antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, în ziua derby-ului de duminica trecută, încheiat 1-1. 

"L-am sunat pe Dan Petrescu chiar în ziua meciului și i-am spus că n-am nicio treabă cu el. El spune mereu «Asta e România», dar eu niciodată nu i-am spus să plece din țară, așa cum el a crezut. 

Eu accept și iubesc România așa cum ea, chiar dacă am fost și la pușcărie. Dar dacă nu era România, eu nu ajungeam milionar. Nu l-am jignit cu nimic pe Dan Petrescu. Tu cerți arbitrii ca să-ți dea ție penalty! Noi le spunem arbitrilor să nu vă mai dea penalty. Tu ești comandant acolo, nu Iuliu Mureșan!

I-am spus lui Dan Petrescu că, la ora asta, e cel mai bun antrenor din România. Tu la Steaua poți să vii oricând! La mine, când vine un antrenor, îi spun doar că n-are voie să jignească jucătorii pentru că eu iubesc oamenii, chiar dacă-i mai critic uneori. Nu mi-ar plăcea și mie să nu mai stau să gândesc fiecare secundă? Chiar și la rugăciune îmi vin în minte formule peste formule. 

Dacă Dică va fi pe primul loc, va rămâne la Steaua! Dacă nu, o să plece, e simplu!", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Vezi și: S-a terminat! Becali a anunțat că s-a săturat de Alibec: "E incurabil ce face! Aștept să-mi iasă business-ul, că el nu-și mai revine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cneius
cneius  •  22 Martie 2018, 10:33

"Nu mi-ar plăcea și mie să nu mai stau să gândesc fiecare secundă?" - asta-i tare !!!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  22 Martie 2018, 09:52

S-ar putea Dan sa sjunga la Steaua, cand va promova. La fecesebeu niciodata nu-l vad, asta are parerile lui, nu e pres de sters picioare coibanesti...

zizu
zizu  •  22 Martie 2018, 08:28

Asta parca e tlefonista....suna pe toata lumea, cu toata lumea e pe tefon, zici ca e fiu meu de 4ani care a scapat la tel! Minte de ingheata

Vezi toate comentariile (9)
Comentează