FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a terminat! Becali anunță că Alibec e un caz încheiat: "E incurabil ce face, nu-și mai revine" » Se dezice și de "Mbappe" Coman

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 22:26

George Becali, patronul FCSB, a afirmat în această seară că nu mai crede deloc că Denis Alibec poate reveni la forma arătată în trecut. "E incurabil ce face el", s-a resemnat latifundiarul. 

"Alibec se pregătește foarte bine, dar ce face el e incurabil. Nu mai am ce comenta, am făcut tot ce a depins de mine. I-am dat și banderola, am încercat să-l amendez, apoi i-am anulat amenda. Am vorbit cu el de câteva ori, a spus că va da un «restart».

Nu mai sper că-l pot schimba. Nu sunt adeptul psihologilor, nu mizez pe asta. Eu am propriul mod de viață. Psihologul spune să ai încredere în tine, eu spun să n-ai încredere în tine. Eu spun să pui toată baza ta în încrederea lui Dumnezeu. Asta e concepția mea. Las timpul să rezolve problema.

Totuși, dacă noi câștigăm campionatul și el joacă în 6 meciuri din Liga Campionilor, poate veni iar o echipă precum Bordeaux să ofere 7 milioane de euro pe loc. Aștept să-mi iasă business-ul, nu să se corecteze el. El nu se va mai corecta! În momentul în care ar ajunge la o echipă mai mare, el nu va mai putea să facă ce face acum", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

"E imposibil ca Moruțan să n-ajungă mare fotbalist"

Impresionat de golul lui Olimpiu Moruțan din meciul România U19 - Serbia U19 4-0, Becali l-a lăudat din nou pe fotbalistul care va face în vară trecerea de la Botoșani la FCSB. În plus, finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că are încredere deplină că va obține o sumă impresionantă pe Dennis Man. 

"E imposibil ca Moruțan să nu ajungă mare fotbalist. În Florinel Coman nu-mi pun 100% baza. El are talent, doar că el aleargă 7 km când toată lumea aleargă 9 km. Toată lumea spune că s-a lăsat de fumat, dar de ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente? Dacă alergi doar atât, nu ai cum să nu plătească lumea mulți bani pe tine?

Nu știu cât fac Man și Florinel Coman. Ca să vă fac pe plac, spun că nu fac niciun ban la ora asta. Dar, peste 3 ani, Man va costa 100 de milioane de euro. Sunt 100% sigur că voi lua cel puțin 30-40 milioane de euro. De Florinel Coman nu știu", a spus Becali. 

"Măcar să dea cineva 3 milioane pe Budescu"

Patronul roș-albaștrilor a negat faptul că ar negocia prelungirea contractului lui Budescu: "Ce să negociez cu Budescu? Nu este adevărat! Este invenție. Budescu are o clauză de 3 milioane de euro. Dacă cineva o plătește, eu sunt mulțumit". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
fc_mioritza
fc_mioritza  •  22 Martie 2018, 15:16
Postat de valeri_gazaev100 pe 22 Martie 2018, 08:55

Il punem si pe alibec pe o lunga lista de rateuri fecesebiste. Acest club e simbolul esecului ! Asa e când n-ai plamares, sau nici macar un amarat de certificat de identitate sportiva :))))) fc fcsb nu e steaua , Slava Domnului !

Tot ce tine de mizeria numita fotbal club fcsb e cel putin dubios, pana la complet ilegal.

daweroirl
daweroirl  •  22 Martie 2018, 10:57

Da ,jiji e de vina ca asta baga mici si bere ,cate o tigara ,tot jj e de vina ca el da mai mult din maini decat din picioare ,jiji e de vina ca nu intra in teren sa marcheze in locul sau ,toti sunt de vina mai putin el care a jucat o groaza de meciuri si are mai putine goluri decat bizonul care ,culmea, nu a fost stricat de jj ,o fi avand antivirus mai bun...

112542922815813
Valy Ciocea  •  22 Martie 2018, 09:17
Postat de valeri_gazaev100 pe 22 Martie 2018, 08:55

Il punem si pe alibec pe o lunga lista de rateuri fecesebiste. Acest club e simbolul esecului ! Asa e când n-ai plamares, sau nici macar un amarat de certificat de identitate sportiva :))))) fc fcsb nu e steaua , Slava Domnului !

stie *** ca , esti prost?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează