FOTBAL  »  LIGA 1  »  GAZ METAN - STEAUA, DUMINICĂ, ANTENA 1 ŞI GSP.RO (LIVEVIDEO), ORA 20:00

Gigi Becali a fost primit cu simpatie la Mediaş

Articol de - Publicat duminica, 13 septembrie 2009 00:00

UPDATE: Steliştii s-au relaxat la o plimbare

Ajunşi de aseară la Mediaş, jucătorii pregătiţi de tehnicianul Cristiano Bergodi au preferat să se relaxeze în jurul prînzului la o plimbare prin natură. Timp de mai bine de un ceas, steliştii au vizitat ferma "Trei Stejari" care aparţine hotelului Binder Bubi la care sînt cazaţi. Steliştii au putut vedea case tradiţionale din zona Moldovei şi din Maramureş, o herghelie  şi un iaz cu peşti. Imediat după masa de prînz fotbaliştii au mers în camere pentru odihnă.

UPDATE: Cu toate că era aşteptat la ora 18:00, Gigi Becali, a ajuns la Mediaş în jurul orei 12:45 pe terenul de sport al şcolii sportive din oraş.

Becali a făcut o adevărată baie de mulţime pînă în clipa în care s-a urcat în maşina care îl aştepta la ieşirea din arenă, iar preţ de cîteva secunde circulaţia a fost blocată de lumea care a ţinut să se fotografieze cu el.

Finanţatorul Stelei a plecat direct la hotel Binder Bubi la care sînt cazaţi steliştii. Aici a primit de la un fan un cadou care conţinea mai multe obiecte de cristal. Foarte jovial, Gigi Becali a dat cîteva autografe la intrarea în hotel.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (37)
 •  13 Septembrie 2009, 18:57

eu vin cu avionu la medias sa vad meciu :))

dimitrisclass
dimitrisclass  •  13 Septembrie 2009, 16:15
Postat de inima_de_caine pe 13 Septembrie 2009, 14:55

Pai poate ca nu sunt toti cazati acolo, poate ca unii-s cazati la vreun night club... :))

pai ce treaba are gramatica cu meseria de jurnalist?! limba trebuie buna....ahhhahha

 •  13 Septembrie 2009, 16:12

vad ca toti cei de aici cititi despre jiji. dar...nu va intereseaza...!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează