FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU LA TAS

Gigi Becali a oferit prima reacție după audierile de la TAS: "S-au folosit de mine"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 15:50

Gigi Becali a dezvăluit după audierile de la TAS că cei de la Viitorul au invocat problemele pe care patronul FCSB le-a avut în trecut în timpul audierilor privind cazul titlului de campioană.

"Așteptăm! Din ce am înțeles, s-au folosit de mine în apărarea lor. Au amintit de episodul cu Bacău și Baciu, de Dosarul Valiza. De asemenea, au spus că Becali se laudă prin țară că o să câștige, iar jucătorii Viitorului ar fi fost afectați la ultimul lor meci de acest lucru.

Am vorbit cu mai mulți avocați, care mi-au spus că în litera legii nu aș avea cum să pierd, dar dacă se va judeca emoțional, probabil că ei ar fi câștigători", a spus Becali pentru TV Digi Sport.

De ce a fost invocat cazul Baciu

Dacă în Dosarul Valiza, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită și fals în înscrisuri, în 2012 patronul FCSB a fost nevoit să le plătească celor de la FCM Bacău un milion de euro în contul transferului lui Eugen Baciu, în urma unei decizii luate de TAS.

După acea decizie, Becali a fost aproape de a cere Parlamentului European dizolvarea forului sportiv. 

Miercuri au avut loc a Lausanne audierile în procesul de la TAS, dintre FCSB și Viitorul, care va decide cine este campioana României. La finalul audierilor, cei de la TAS au anunțat că o hotărâre în acest caz va fi comunicată joi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (144)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  13 Iulie 2017, 11:30

Hagi Vrei sa fie viitorul campioana pune mana si munsceste ! ca asta e deviza ta 'munceste munceste si va fi bine' acum cred ca e alta ! ' fura fura si va fi bine ' Aveam pretenti de la un om de calibrul tau ! Dar vad ca vrei lucruri moca ca si la inceputul carierei de antrenor tu ai vrut la nationala si teau pus astia la nationala si ai facut *** *** ! Hagi in terenul de fotbal ai fost rege dar pe langa el esti doar un Hot cu tot respectful spun lucrilor pe nume .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

431516447010175
Nuta Radu  •  13 Iulie 2017, 09:12

Domnilor dela steaua vedeti ca ati fost naivi si plini de respect cu acesti cumparatori de meciuri VIITORUL,de ce nu ati declarat cum au castigat meciurile cu panduri care seau bagat singuri mingea in poarta ,cu panduri care conducea la pauza si in final au pierdut,iar cu craiova au jucat cu juniori,aceste fapte trebuia puse pe tapet fiind de vina si federatia si liga care au stat pasivi la asemenea blaturi,ei au desgropat morti din urma voi ati vrut sa fiti loiali cu agi dar el va intors spatele.

ortega
ortega  •  12 Iulie 2017, 21:26

După acea decizie, Becali a fost aproape de a cere Parlamentului European dizolvarea forului sportiv... Cat de *** sa fii sa te gandesti macar la asa ceva ... Ciobandantul , tot cioban ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (144)
Comentează