FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre venirea lui Edi Iordănescu: „Mă interesează pe mine clauza?”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 10:29

Gigi Becali și Edi Iordănescu vor continua astăzi discuțiile. Patronul celor de la FCSB a oferit ultimele detalii despre stadiul negocierilor.

Becali și Iordănescu Jr. au discutat ieri timp de trei ore la reședința latifundiarului din Pipera. Răspunsul s-a lăsat așteptat.

„Eu nu știu ce să spun acum. După două-trei ore, cel mai probabil, ne vom întâlni și vom vorbi. Aseară v-am spus că din 90%, procentele au devenit 95%. Mai sunt 5%, așa că poate nu mai vorbim, că nici eu nu mai știu ce să zic acum. Poate omul se răzgândește noaptea, mai știi? O să vă spun totul după aceea. Nu fac nimic la secret, pentru că lumea trebuie să știe ce se întâmplă la FCSB.

Azi veți cunoaște 100% antrenorul! Indiferent că va fi Edi sau nu. Mai am și alte variante, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele, pentru că vreau să văd ce fac cu Edi! Aici nu ne jucăm. Nici Edi nu e genul de om care să lase lucrurile așa. El tot ce face e la detaliu. Nu e omul care să neglijeze, nu ne jucăm cu așa ceva.

Dacă are o clauză la Mediaș nu e problema mea. Mă interesează pe mine? Eu vreau antrenor. Dacă poate bine, dacă nu, bine. Înseamnă că de asta nu vrea să vină, pentru că nu îl lasă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

„Nu mai este Edi ăla de acum 4, 5 ani. S-a schimbat și el. S-a apropiat mult de Biserică. De asta îmi place mult de el. Nu au cum să se certe între ei oamenii credincioși”Gigi Becali

Vezi și: 

Walter Zenga la FCSB // Gigi Becali îl vrea pe „Daum al Italiei” » Carusel între Europa Golf, fără nici măcar o performanță notabilă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  04 Iunie 2019, 11:41

Daca e doar 95%, atunci foarte probabil raspunsul e NU. Ar fi *** sa accepte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fara_pista
fara_pista  •  04 Iunie 2019, 11:42

Telenovela continuă... Zici că Edi e vreun Mourinho, nu alta!

mihaictin1978
mihaictin1978  •  04 Iunie 2019, 11:15

Putea alege un sistem smart home de la AREA case inteligente, era mai castigat. Sau macar un cap termostatat, asa poate-si regla temperatura si mlua o decizie mai inteleapta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează