FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA U21

Gigi Becali, ajutor de la Mirel Rădoi » Cum a ajuns FCSB să fie peste Viitorul lui Gică Hagi

Articol de , - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 09:40

Mirel Rădoi (38 de ani) a folosit în mandatul său de „principal” la naționala Under 21 mai mulți jucători de la FCSB decât de la Viitorul lui Gheorghe Hagi (54 de ani). 

Investițiile lui Gigi Becali în tinerii de mare viitor încep să dea roade încet, încet. După ce la meciul cu Dinamo, FCSB a avut o echipă de start cu o medie de vârstă puțin peste 24 de ani, acum Becali mai primește o mână de ajutor pentru tranzacții de milioane de euro chiar de la finul său, selecționerul naționalei mici. 

Mirel Rădoi a folosit în ultimele două meciuri ale echipei U21, cu Ucraina și Irlanda de Nord, mai mulți fotbaliști proveniți de la FCSB decât de la Viitorul. Cu Ucraina au fost patru steliști titulari: Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan, Răzvan Oiadă și Dennis Man. În schimb, de la formația lui Hagi, din primul minut în echipă s-au aflat doar Ștefan Boboc și George Ganea! 

Situația s-a repetat și cu Irlanda de Nord, numai că Moruțan n-a mai prins lotul după ce-a suferit o accidentare înaintea partidei jucate la Voluntari și-a fost nevoit să părăsească cantonamentul echipei naționale. Constănțenii i-au avut pe Boboc și Ciobanu din primul minut, iar Ganea a intrat pe parcurs. Roș-albaștrii au atacat cu Vlad, Oaidă și Man. 

Făcând o analiză a ultimilor doi ani din mandatul lui Mirel Rădoi la naționala mică, FCSB a avut 29 de selecții în cele 11 meciuri oficiale, iar de la Viitorul doar 26! În anul 2019, steliștii au avut 17 selecții cu minute pentru reprezentativa Under 21, iar cei proveniți din curtea „Regelui”, 14.  

„Cu ce să mă ajute Rădoi, dacă el nu vorbește cu mine? Nu vorbește cu mine, nu a venit nici la nuntă. Cu ce să mă ajute? Aa, poate așa, din dragoste, se transmite dragostea naș-fin, dar el nu vorbește cu mine, dacă nu a venit nici la nuntă”
Gigi Becali, patron FCSB 

Gigi Becali, ajutor de la Mirel Rădoi » Cum a ajuns FCSB să fie peste Viitorul lui Gică Hagi

SCANDAL: Rădoi, acuzat de Moldovan! 

Selecționerul de la tineret a fost criticat, după ce a preferat să-l utilizeze pe Andrei Vlad în ultimele două meciuri și nu pe Mihai Aioani, de la Chindia Târgoviște. Cel mai vocal a fost Viorel Moldovan, care l-a acuzat că-i face jocurile nașului său. 

„Nu sunt pus în ipostaza sau nu sunt obligat de nimeni să cresc cota unui jucător, sau să încerc să-l aduc din punct de vedere mental la o stare bună. Dacă aș sta după fiecare coleg în parte să-i explic alegerea făcută nu am mai avea timp să ne antrenăm. Noi avem o idee de construcție elaborată. Vlad are un joc de picior foarte bun. Eu nu sunt aici să-i fac bine sau rău unui jucător. Nu mă interesează să îi cresc sau să îi scad cota. Eu sunt aici pentru rezultat”, a spus Rădoi.  

OBSERVAȚIE: De ce nu vorbește Rădoi cu Becali  

În iulie, Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care evită să vorbească cu patronul FCSB.  

„N-am vorbit cu Gigi Becali după Campionatul European. Avem o relație bună. Suntem naș-fin, dar nu discutăm. La telefon nu am mai discutat de când am plecat de la FCSB. Nu vreau să discutăm pentru că el începe mereu să vorbească foarte mult despre fotbal. Şi, mai devreme sau mai târziu, mă va întreba cum e un jucător, iar eu i-aș spune că e foarte bun. După ce jucătorul va ajunge la FCSB, Gigi va spune că l-a luat că a zis finu'. Şi nu vreau să fiu acuzat!”, spunea Rădoi. 

VEZI ȘI: 

UPDATE Mirel Rădoi a cerut ca Vlad Munteanu să nu mai apară în preajma lotului U21! Detalii despre ceartă: i-a atenționat pe jucători că le-a luat șampanie scumpă și intervine în timpul ședințelor tehnice

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close