FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

UPDATE Mirel Rădoi a cerut ca Vlad Munteanu să nu mai apară în preajma lotului U21! Detalii despre ceartă: i-a atenționat pe jucători că le-a luat șampanie scumpă și intervine în timpul ședințelor tehnice

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 08:42

Deși România U21 a reușit să ajungă în semifinalele EURO 2019, iar acum are șanse mari la calificarea la turneul final din 2021, situația la echipă pare a fi una tensionată. 

update 12:20

Apar noi informații legate de tensiunile dintre Mirel Rădoi și Vlad Munteanu.  Se pare că relația dintre cei doi a început să se strice din preliminariile pentru EURO 2019, anunță TV Telekom Sport. 
 

După obținerea calificării, Munteanu și-ar fi asumat din merite, ceea ce l-a deranjat pe selecționer, anunță TV Telekom Sport. Mai mult, în vestiar, după meciul cu Liechtenstein, care a asigurat calificarea, Munteanu i-ar fi stropit de jucători cu șampanie, nu înainte de a le spune că l-a costat câteva mii de euro. 

  • La acea petrecere, jucătorii au avut parte de mai multe tipuri de șampanie, printre care mai multe sticle de Moet Imperial Special Edition Bright Night (300 de lei sticla) și una Armand de Brignac Brut Gold (500 de euro sticla).
+6 FOTO

În plus, se pare că Munteanu ar avea obiceiul de a interveni în timpul ședințelor tehnice, peste Mirel Rădoi, și de a le da sfaturi jucătorilor.

update 12:10

Vlad Munteanu a comentat informația lansată de Decebal Rădulescu și susține că nu există niciun conflict între el și Mirel Rădoi.

„Eu nu am fost declarat persona non-grata. Sunt manager operațional la loturile naționale, așa cum scrie în organigramă. La meciul cu Irlanda de Nord, de la U21, am fost la meci, între delegația Irlandei de Nord, delegatul UEFA și observatorul de arbitri. Sunt implicat în tot ce înseamnă organizarea meciurilor.  

Nu a existat niciun scandal! Dacă exisă anumite situații, trebuie să rămână in interiorul echipei. Eu fac ce am făcut și până acum. Chiar ieri m-am salutat cu Mirel Rădoi. Îl las pe el să vă spună dacă vorbim”, a declarat Vlad Munteanu la TV Pro X.

Știrea inițială:

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că selecționerul Mirel Rădoi ar fi avut o discuție cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF, și i-ar fi cerut îndepărtarea lui Vlad Munteanu, team managerul selecționatei. 

„Mirel Rădoi a avut o discuţie cu domnul Mihai Stoichiţă. Tema a fost Vlad Munteanu și prezența lui la selecționata U21. Rădoi a pus condiţia ca din momentul acela Vlad Munteanu să nu mai apară în preajma lotului U21. El era team manager, iar acum înțeleg că a fost mutat la juniori”, a declarat Decebal Rădulescu la TV Digi Sport. 

Citește și: 

Tensiuni la vârful FRF?! Dezvăluire făcută în direct pe TV: „«Karate Kid» l-a tras pe Andrei Vochin și l-a întrebat «Ce faci tu aici?»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  23 Octombrie 2019, 18:08

Așteptăm vesti noi de la palat...

petschovschi
petschovschi  •  23 Octombrie 2019, 17:43
Postat de cornelconasu pe 23 Octombrie 2019, 11:55

Rădoi fără Boingiu e ca șoferul fără volan , dar nu l-am văzut odată să spună ceva despre acel antrenor care e de drept antrenorul U21, a fost cu acești tineri la U17 și U19 și îi cunoaște cel mai bine , el SE OCUPĂ DE PREGĂTIREA TEHNICO-TACTICĂ, Rădoi fiind doar interfața pusă de Stoichiță ! Evident că Rădoi preluînd din metodele nașului brânzar, nu îi convine ca manager la acest lot să fie cineva care a jucat fotbal într-unul din cele mai tari campionate ale lumii față de ce a jucat el printre ceaceafuri și atunci s-a dus la protopopul Stoichiță și a inventat niște mizerii !!!

Mie nu mi-e deloc simpatic Radoi. Absolut deloc. Consider ca a avut noroc chior in preliminariile EURO U21 si chiar si la turneul final (anglia a dat bara la 3-2, cu 30 de secunde inainte de al 4-lea gol al nostru). Dar, totusi, Radoi are 67 de meciuri la nationala Romaniei si o semifinala de Cupa Uefa cu Steaua. Nu-l poti compara pe Vladut Munteanu cu Radoi, orice-ar fi. Da, Vladut a fost legitimat la citeva echipe din Germania (si Auxerre, in Franta), dar erau echipe mediocre si nici acolo n-a avut nu stiu ce cifre (adica, era cam rezerva). Repet, nu-mi place Radoi, nu cred ca trebuia numit la nationala U21 (n-avea niciun palmares ca antrenort, mult timp nici n-a avut licenta de antrenor, s-a dus prin Moldova sa faca scoala fiindca acolo nu-i trebuia bacalaureatul...). Dar, de bine, de rau, are rezultatele pe care le are ...

10206372421179108
Ionut Gradeanu  •  23 Octombrie 2019, 17:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează