FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Gigi Becali, tentativă de a-l detrona pe Burleanu cu un nume-surpriză: „În ultima seară am vrut să îl pun să candideze”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 17:40 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 17:59

Gigi Becali (63 de ani) s-a declarat indignat de alegerile pentru șefia FRF, unde Răzvan Burleanu, președinte în ultimii 8 ani, a fost unicul candidat. Patronul de la FCSB, club care l-a votat și el pe șeful FRF, a dezvăluit că s-a gândit să îl transforme pe Valeriu Argăseală într-un contracandidat al lui Burleanu. 

Pe 12 aprilie, Răzvan Burleanu a câștigat al 3-lea său mandat la șefia forului care conduce fotbalul românesc. În cadrul Adunării Generale, întrunire găzduită de Arena Națională, Burleanu a fost votat în unanimitate de către cei 272 de membri prezenți.

Dan Alexa se destăinuie la „Prietenii lui Ovidiu” despre relația cu Anamaria Prodan și deciziile carierei: „Acolo m-am îngropat!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Dan Alexa se destăinuie la „Prietenii lui Ovidiu” despre relația cu Anamaria Prodan și deciziile carierei: „Acolo m-am îngropat!”

Asta în condițiile în care Răzvan Burleanu a fost votat și de Valeriu Argăseală, aspect despre care Becali a susținut că nu are habar. Președintele celor de la FCSB ar fi putut deveni contracandidatul președintelui. 

Gigi Becali: „Am vrut să-l pun pe Vali Argăseală să candideze la FRF”

„Ce mă interesează pe mine de Federație? N-am votat eu, nu m-a interesat. În ultima seară am vrut să-l pun pe Vali Argăseală să candideze, numai așa ca să nu ne facem de râs. Bă, să fie totuși acolo ceva. Chiar să rămânem primitivi?”, a spus Becali la „Liga DigiSport”.

Gigi Becali, derapaje la adresa membrilor Comitetului Executiv al FRF: „Sclavi! Îmi vine să vărs!”

„Ia uite-i, cică ăștia sunt oameni. Nu sunteți, bă, oameni! Nu vezi cum sunt îmbrăcați? Sunt îmbrăcați frumos, au față de oameni, dar cum să fii om când tu ești teleghidat, sclav? Ăștia sunt oameni de acum 300 de ani.

L-am votat eu pe Burleanu? Pe mine nici nu m-a interesat. Probabil l-a votat Argăseală, nu știu, cine? Nu m-am băgat, nu m-a interesat. Asemenea batjocură, asemenea «circăraie», nu pot să concep. Nu poți fi om și să mergi acolo!

N-am nimic cu Burleanu, n-am treabă cu el, dar chestiunea asta când o văd îmi vine să vărs. Ce e circul ăsta, ce cauți acolo? Cât de înapoiați, cât de sclavi, cât de săraci mintal suntem! Ce membri sunt ei? Du-te, mă, d-aici!”

Gigi Becali, despre votanții de la Adunarea Generală: „Niște oameni de nimic”

„E prea mare mizeria, mi-e rușine să comentez așa ceva, pe cuvânt. Să nu se ridice unul de acolo și să-i spună: «Domnule Burleanu, te votăm, dar hai să mai candideze lumea, scoate mizeria aia că nu ai voie să candidezi dacă n-ai avut 5 ani ca președinte» (n.r. - o astfel de condiție pentru candidatură nu este prevăzută în Statutul FRF). Ce e râsul ăsta, batjocura asta? Doamne, miluiește! 

Mă înjosesc dacă comentez niște oameni de nimic. Nu sunt oameni, un om are rațiune, demnitate, gândire. Cum să faci așa ceva? «Venim aici să stăm la tribună și să te votăm pe tine, unicul candidat»?”, a adăugat Becali.

În viață, niciodată nu vei fi biruitor dacă nu vei fi recunoscut ca biruitor. Asta nu este biruință, ci un circ care va fi de râs în istorie, și peste 7-8 ani. Biruitor ești când te recunosc și iubesc oamenii.

Nu e nici Argăseală om! Nu știu, a înnebunit lumea! S-a întunecat mintea oamenilor, iar eu singur nu pot să o luminez.

- Gigi Becali

Gigi Becali, tentativă de a-l detrona pe Burleanu cu un nume-surpriză: „În ultima seară am vrut să îl pun să candideze”
Condițiile pentru candidatura la președinția FRF // foto: frf.ro

VIDEO » Edward Iordănescu, declarații după alegerile FRF: „Mereu am comunicat bine cu Răzvan Burleanu”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

Acționarul majoritar al lui Dinamo a venit la club » Ce plan ar avea

Gaz Metan a mai pierdut 8 puncte! Medieșenii au ajuns la -25 în clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  14 Aprilie 2022, 22:12

Acest Becali iar se baga în seama ( și îl băgați în seama ) cu hai sa vorbim discuții!? Burleanu a fost ales în unanimitate de voturi !? Pai măcar de ce nu s-a abținut, dacă împotriva nu a votat reprezentații ciobanului ,despre ce vorbim !? Mulți viteji se arata acum ,faptul este consumat ,acum vii tu și ne explici de cea- i visat , chiar nu suntem curioși!?

invinctus
invinctus  •  14 Aprilie 2022, 20:06

Fc fc sbs sa srl si daca va puneti presedinte la Liga si la Federatie tot nu luati campionatul ca sunteti ultimii *** ai ligii 1 !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  14 Aprilie 2022, 18:35
Postat de ionutplural pe 14 Aprilie 2022, 18:05

Sa nu fi depasit varsta de 65 de ani. Asta e discriminare. Alo, CNCD-ul unde sunteti?

Dorm in papuci. Adica poti fi presedintele SUA la varste matusalemice dar presedinte la FRF n-ai voie :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează