FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali le-a stabilit alte prețuri lui Compagno și Edjouma: „Am o nouă strategie”

Andrea Compagno și Malcom Edjouma, în Rapid - FCSB
Andrea Compagno și Malcom Edjouma, în Rapid - FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 11:38 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 11:40

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat că va cere sume mari de transfer în schimbul jucătorilor Andrea Compagno (27 de ani, atacant) și Malcom Edjouma (26 de ani, mijlocaș). 

Dacă marți anunța că e dispus să renunțe la Andrea Compagno în schimbul aceleiași sume de transfer pe care a plătit-o în schimbul lui, adică un milion și jumătate de euro, Becali s-a răzgândit: vrea acum 2,5 milioane de euro în schimbul vârfului din „Cizmă”. 

Aceeași strategie, de a cere cu un milion de euro în plus față de suma dată pe un jucător, se va aplica și în cazul lui Edjouma, adus în februarie 2022 de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Afaceristul cere minim un milion și jumătate de euro în schimbul francezului. 

Mesajul surprinzător al lui Mihai Stoica după promovarea lui Dinamo: „Am avut emoții. A fost o premieră pentru mine” + „E surpriza anului”
DINAMO
Mesajul surprinzător al lui Mihai Stoica după promovarea lui Dinamo: „Am avut emoții. A fost o premieră pentru mine” + „E surpriza anului”

Gigi Becali dezvăluie sumele pentru care ar renunța la Compagno și Edjouma: „Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani”

„Eu am o nouă strategie. Cine îl vrea pe Compagno trebuie să dea 2,5 milioane de euro, cu 1 milion mai mult decât l-am luat. Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani la noi. Dacă îl vor, să dea cu un milion mai mult.

Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus şi tot aşa. Nu vreau să scap de ei. Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri. De cine am vrut, am scăpat până acum.

N-aţi văzut? Eu pe cine nu mai vreau la echipă, îi las să plece. V-am spus încă de la finalul campionatului lista celor şapte care pleacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik. 

Gigi Becali, patron FCSB: „Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul”

Ulterior, Gigi Becali a anunțat că are planuri mărețe la FCSB. Patronul roș-albaștrilor vrea să construiască o echipă cu care să atace titlul în sezonul următor. Becali mai spune că nu știe nimic, cel puțin deocamdată, despre venirile lui Chiricheș și Garita la FCSB. 

„Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul. Nu mai vreau să trăim ceea ce am trăit în sezonul trecut. Despre Chiricheş şi Garita nu am ce să vă spun acum. Când o să se facă, o să ştiţi, dar nu pot să vin cu poveşti.

O să vedem dacă o să putem să îi luăm. Chiricheş mai are contract acolo, Garita mai are contract la FC Argeş. Nu e chiar atât de simplu şi v-am spus, eu nu mai vreau să vorbesc poveşti. Dacă o să ne înţelegem cu ei, o să ştiţi”, a mai precizat Becali, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Gigi Becali a fost întrebat de Lamine Ghezali, noul idol al „câinilor”: „Ce zali?”

Citește și: 

Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

„Am văzut macheta. Lucrurile sunt în linie dreaptă” » Detalii despre noul stadion al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  08 Iunie 2023, 11:41
Postat de yellowstone_vs pe 07 Iunie 2023, 12:47

cine da 2 mil jumate pe o gloaba :)))))))))))))))) nea gigi sa le dai si arbitrii care ti-au dat penalty ....fara penalty cum marcheaza gloaba =)))

ti-e cum sa iti spunem ? gata stiu. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  07 Iunie 2023, 21:23

Bine că i-a venit mintea la cap! Și Edjouma,și Compagno sunt cu trei clase peste miculescu si pufosila radaslavescu!! Și a dat prostul pe ăștia doi 2,5 "meleoane".!.!Dumnezeule mare,cu banii ăia lua niște fotbaliști, nu folbalisti...!!!...

ortega
ortega  •  07 Iunie 2023, 20:45

Ciobandante e definiția *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează