FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anton Petrea i-a dat emoții lui Gigi Becali: „A zis că nu ar vrea să vină la FCSB” » Cum l-a convins patronul

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 08:37 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 08:45

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, spune că antrenorul Anton Petrea (46) a refuzat inițial propunerea de a reveni la clubul roș-albastru.

După despărțirea de Edi Iordănescu, Gigi Becali s-a mișcat rapid și l-a convins pe Anton Petrea, antrenorul din sezonul 2020/2021, să revină la cârma echipei. Totuși, Petrea l-ar fi refuzat inițial pe Becali, conform spuselor managerului general Mihai Stoica.

A fost nevoie de un nou apel și o nouă propunere din partea lui Becali pentru ca antrenorul să-și pună semnătura pe contract.

Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Cum au reacționat jucătorii la plecarea lui Iordănescu: „Când vine Ferguson? Am intrat să dau cu mopul”
FCSB
Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Cum au reacționat jucătorii la plecarea lui Iordănescu: „Când vine Ferguson? Am intrat să dau cu mopul”

Mihai Stoica: „Petrea a zis că nu prea ar vrea să vină la FCSB”

„Poenaru era exclus din start, de abia mersese la Gaz Metan. Singurele nume pronunţate au fost Dică şi Petrea, dar Dică încă era la echipa naţională. Toni a zis că nu ar prea vrea să vină, după i-a zis Gigi că sună pe altcineva.

S-a gândit şi pe urmă seara a sunat (n.r. - Becali) şi a făcut altă ofertă. Au fost și discuţii despre relaţia care va fi puţin difertiă faţă de ce a fost înainte”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Gigi Becali: „Câteva meciuri îi acord libertate lui Petrea”

Modul în care s-a ajuns la revenirea lui Anton Petrea a fost explicat și de patronul Gigi Becali, care a dezvăluit ce salariu va încasa antrenorul:

„Pe listă au fost 3 antrenori. A fost Ilie Poenaru, dar mi-a zis MM Stoica că nu poate să antreneze a treia echipă în acest sezon.

A mai fost un antrenor căruia nu-i dau numele (n.r. - e vorba de Nicolae Dică), ca să nu mai speculați voi. Și a mai fost Petrea. Am zis «Cine răspunde primul e antrenor». Ăla de care nu vă zic nu a răspuns.

A răspuns Petrea și i-am zis dimineața că până la o anumită oră nu mai sun pe nimeni. I-am dat timp de gândire până seara, să vorbească cu familia. L-am sunat și am spus «Uite salariul. Aveai 5.000 de euro și acum vei avea 10.000».

Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali la ProX.

VIDEO. Primul antrenament la FCSB de la revenirea lui Anton Petrea

Citește mai multe știri despre FCSB: 

N-a răspuns la telefon, a plecat! Cum s-a rupt, de fapt, relația dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

MM Stoica sare în apărarea lui Becali: „La alții se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă” + schimbarea dictată din lojă la meciul cu Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
niciolaie
niciolaie  •  18 Noiembrie 2021, 20:23

Oare te prinde Crăciunul în poziția de antrenor secund la FCSB, Antoane?

380912830348081
Gogu Steriade  •  18 Noiembrie 2021, 18:29

Cat de fomist și de *** poți sa fii să te mai întorci încă o dată, după ce ai fost călcat în picioare mai rău ca un preș? Ăsta nu are demnitate, onoare, mândrie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  18 Noiembrie 2021, 12:11
Postat de steaua.libera pe 18 Noiembrie 2021, 11:28

Absolut corect. Petrea nu va face nicio schimbare înainte de pauză. Ele vor fi făcute de Gigi.

Petrea ăsta nu va respira , nu va clipi fara acordul ***. Este reprezentantul ideal al omului care se dezumanizeaza total in fata banului. ... . Nu mai conteaza pt el ca toata tara va rade de el cand va da interviuri pe la tv , ca este asociat ca un executant docil , ca este um om servil etc ... doar banii conteaza pt acest Petrea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează