FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, anunț clar în privința lui Bogdan Vintilă: „Cum să renunț la omul credincios? Am fost ispitit, dar nu-l dau afară!”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 13:22

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat încântat de jocul prestat de echipa sa în meciul contra Craiovei, 4-1, și a spus că este gata să-l țină pe antrenorul Bogdan Vintilă indiferent de rezultatele echipei.

Clasament Liga 1: FCSB a urcat pe locul 2, cu 26 de puncte

„E un om credincios. Mi-a fost adus de Dumnezeu. El mi l-a dus și pe Ovidiu Petre. Și văd că și MM Stoica a luat-o pe calea credinței. Dacă l-am găsit pe Vintilă cum să-l dau? Cum să renunț la el dacă e om credincios? Dumnezeu a văzut că nu renunț la el. Am fost ispitit cu câteva rezultate mai slabe ca să vadă Dumnezeu dacă-l dau afară. Dar am zis că nu-l dau afară nici dacă vom retrograda. 

Am rezitat ispitei și l-am ținut lângă mine pe omul credincios și o să îmi dea Dumnezeu rezultate. O să facă El. Nu-l dau afară pe Vintilă. Nu are rost să discutăm. El va fi cu mine până la moarte. Nu are rost să întrebați despre el. Până la moarte stă. Dacă va fi la FCSB și-n 2058? Da. Adică nu cred, că nu voi eu până atunci. Dar până în 2040 sigur stă. Că 20 de ani sigur mai trăiesc. De unde mai mult? Am 62 de ani acum, în 2040 o să am 82. Îmi ajunge”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: 

Gigi Becali a surprins după victoria contra Craiovei! Ce a spus despre Andrei Vlad: „El e bun la antrenamente”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
satdomino
satdomino  •  09 Martie 2020, 21:32

Becali un om credincios are frica de Dumnezeu ,tu insa ai dat de citeva milioane si s-a umflat pipota in tine.Banii astia cine ti i-a dat?Acela iti numara si anii fii atent ce vorbesti caci mindria este pacat mare in fata lui Dumnezeu.

vishnu
vishnu  •  09 Martie 2020, 19:52

Noi ne bucuram ca nu s-a lasat dus in ispita de a-si angaja antrenor si manager profesionisti pe care sa-i lase sa-si faca treaba. Aceasta e calea spre mantuire, fiule!

2766950646706712
Catana Stefan  •  09 Martie 2020, 19:00

jijel, cum ii spune cineva mai ianite este "cancerul" fotbalului romanesc , dupa ce ca e prost mai e si ... prost !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează