FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIERI

GIGI BECALI // Anunț de ultimă oră în cazul patronului FCSB: au început audierile în dosarul penal deschis după autodenunțul de la TV!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 10:09

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a anunțat în această dimineață că pe 26 februarie au început audierile în dosarul penal în care Gigi Becali e acuzat de ultraj.

Totul a plecat după un autodenunț al lui Gigi Becali, la o emisiune televizată din data de 19 august 2017.

„La acea dată, într-o emisiune televizată, fostul deținut Gheorghe Becali a recunoscut că a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că nu i-ar fi aprobat o nouă învoire pentru vărul său, Victor Becali.

Această faptă îmbracă elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj și, având în vedere că cel în cauza a mai fost condamnat pentru infracțiuni care implică amenințări duse până la capăt, am cerut intervenția autorităților”, se arată într-un comunicat al FSANP.

Administrația Penitenciarelor ar fi dezinformat opinia publică, potrivit FSANP.

„ANP a efectuat verificări și a și informat opinia publică referitor la faptul că «au fost fructificate, au fost valorificate informaţiile obţinute în urma verificărilor realizate în această speţă, la instituţiile abilitate, inclusiv la parchetul competent».

Constatăm, așadar, că ANP a dezinformat opinia publică și continuă să acopere neregulile în legătură cu detenția și, după liberare, amenințările lui Gigi Becali, așa cum a făcut-o și în situația fostului și actualului deținut Cristian Borcea, recentul beneficiar a 10 permisii într-un singur an, campion din pix la muncă, învățătură, învoiri și câștiguri pentru liberarea condiționată”, se arată în comunicatul FSANP.

Gigi Becali a fost eliberat condiționat din închisoare la data de 3 aprilie 2015.

Acesta a fost condamnat la 3 ani și jumătate în 2013, după ce a primit trei ani de pușcărie în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționle, la care s-au adăugat alte șase luni pentru condamnarea în dosarul „Valiza”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
401398447299796
Bogdan State  •  27 Februarie 2019, 16:45
Postat de ios_ge pe 27 Februarie 2019, 14:27

Hi, hi, jale mare'n redactie. *** Pentru ca va fi mut ca un peste. Gura bate ****. Da' las'ca mai scoate jijel un volum de adanca intelepciune cu taieturi din ziaru' de'mpachetat peste din editiile care au aparut de la ultima lui lansare de carte si care i'au publicat si gandurile nerostite . Are marfa, la greu. L'ati ajutat iar el va va fi recunoscator. De gigisti ce sa mai zic. Atmosfera de parastas.

"Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia." E mai bine fără Jiji, așa luăm și cupa și campionatul (cupa Ligii nu mai există) că o luam și pe aia. Voi tot la retrogradare o să vă bateți. Succes la evitarea retrogadării!

ios_ge
ios_ge  •  27 Februarie 2019, 14:27

Hi, hi, jale mare'n redactie. *** Pentru ca va fi mut ca un peste. Gura bate ****. Da' las'ca mai scoate jijel un volum de adanca intelepciune cu taieturi din ziaru' de'mpachetat peste din editiile care au aparut de la ultima lui lansare de carte si care i'au publicat si gandurile nerostite . Are marfa, la greu. L'ati ajutat iar el va va fi recunoscator. De gigisti ce sa mai zic. Atmosfera de parastas.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  27 Februarie 2019, 14:24
Postat de dinamovist_1994 pe 27 Februarie 2019, 13:41

Dosarul ala are alta data de judecata. Oricum sa incalci legea cu atata nonsalanta si sa mai si recunosti. Mi se pare ca vrea neaparat sa se intoarca acolo. Ii place programul strict.

Orice om care urmareste Liga 1 isi da seama ca prima perioada de detentie nu a reusit sa schimbe mentalitatea infractionala a condamnatului definitiv Becali George.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează