FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță dezastrul la FCSB: „La revedere, închid tot! Iau 3-4 jucători și mergem la un alt club”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, se gândește să renunțe la echipă dacă nu vor juca în Europa
Gigi Becali, finanțatorul FCSB, se gândește să renunțe la echipă dacă nu vor juca în Europa

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 13:04

Gigi Becali (61 de ani) a anunțat că e gata să renunțe la FCSB, dacă echipa nu se va califica în sezonul viitor al cupelor europene.

„Nu am nevoie de campionat, dacă nu jucăm în Europa. Dacă nu joc la toamnă, la revedere, FCSB! Nu arunc banii în foc. Sau să spună FRF că se pot micșora contractele, să putem rezista un an. Altfel nu poți rezista. Eu nu sunt dispus să pierd 5 milioane de euro pe an.

Iau 3-4 jucători, Coman, Moruțan, Man, Oaidă și Panțîru și îi transfer la un alt club, fac o asociere cu un alt club. Să vedem ce mai putem salva. Dacă vor continua cupele europene, nu ar fi o problemă, dar să vedem dacă participăm. Nu participăm, la revedere.  Pe mine mă interesează doar Europa, unde se fac bani, nu titlul! Ce fac, dau bani la jucatori sa se distreze cu Dinamo, Rapid și Chiajna? Cu CFR? Nu, banii mei nu îi arunc”, a declarat Becali la PRO X.

...despre revenirea jucătorilor la antrenamente: „Nu e adevărat. Făcusem un plan ca să facă zece jucători în două tranșe și să stea la distanță. Să facă duș si ce mai fac ei și apoi să se facă curat. I-am spus lui Meme: «Bă, Mihai, pentru ce să ne pregătim să luăm campionatul. Ce să facem cu el?». Și am renunțat la idee”

FCSB ocupă locul 2 în Liga 1 și e calificată în semifinalele Cupei României, având în continuare șanse foarte mari să obțină calificarea în cupele europene. România va avea 4 reprezentante în sezonul viitor din Europa: 

  • Locul 1 - turul 1 preliminar UCL
  • Locul 2 - turul 1 preliminar EL
  • Locul 3 - turul 1 preliminar EL
  • Locul 4/câștigătoarea Cupei - turul 1 preliminar EL

Când se reia Liga 1

Citește și alte știri despre FCSB:

Antrenorul care îi trezește amintiri deosebite lui Becali: „Mi-e dor de Steaua, mi-aș dori să revin”

FCSB. Gigi Becali despre transferul lui Adrian Petre: „Nu mai plătim, e criză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (108)
564351217065972
Stefan Nica  •  21 Martie 2020, 06:17

Nu sunt banii tăi domnule ***,sunt bani furați

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cris4co
cris4co  •  21 Martie 2020, 00:43

...si iata cum se dovedeste faptul ca in Romania sunt Patroni cu afaceri doar ”de carton”! Un patron din Romania nu va proceda ca unul de afara NICIODATA. Adica nu va investi ca unul de afara NICIODATA. Asa ca angajatii romani nu vor traii NICIODATA ca cei de afara...Un patron de afara va investi 1 Ban daca acel Ban ai va aduce 2 Bani...in Romania un patron nu va investi nici un ban dar va mintii ca l-a dat...Cum spuneau batranii nostri...”a-si fura caciula singuri si apoi mint ca au fost furati”!!! HALAL TARA!

babuilie
babuilie  •  21 Martie 2020, 00:31
Postat de goggu.mecanicul pe 21 Martie 2020, 00:25

Noi nu depindem de ionut cum depindeti voi de jiji, mai stai la coada la palat ?? Hai ca iti dau eu 2 lei sa-ti cumperi o branzoaica.

ba depindeti, nu vezi ce lihniti sunteti dupa zama chioara? branzoaica de doi lei, saracule? cred ca in viata ta n-ai vazut cum arata un cotlet de miel impanat cu jumari.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează