FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță o răsturnare de situație în transferul lui Bilal Laidouni la FCSB: „Dacă au pretenții, «la revedere!»”

Bilal Laidouni, în stânga // FOTO: Gazeta Sporturilor
Bilal Laidouni, în stânga // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 20:30

FCSB e extrem de aproape să-l aconteze pe Bilal Aissa Laidouni, 22 de ani, francezul cu origini algeriene de la FC Voluntari. Totuși, Gigi Becali a anunțat în această seară că Laidouni nu a semnat deocamdată contractul și că impresarii fotbalistului ar putea să pună piedici în calea realizării transferului.

„Laidouni n-a semnat. Știu că are 5.000 de euro, eu i-am dat ofertă de 10.000. Totuși, pot veni impresari care să zică ceva, pot zice faptul că vor comisioane. Fotbalistul mi-a spus să iau legătura cu impresarii.

Dacă impresarii au pretenții, «la revedere!» Nu stau să-mi strice mie impresarii contractul!”, a mărturisit George Becali miercuri seara, la TV Digi Sport. 

6 goluri,3 pase decisive, 9 galbene și un roșu a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari

discuții de 7 luni

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de la începutul anului că fotbalistul grupării ilfovene e dorit la FCSB, acolo unde a fost remarcat și apreciat și de patronul Gigi Becali, dar și de directorul sportiv Mihai Stoica.

Laidouni a împlinit la finalul anului trecut 22 de ani și e un fotbalist cu școala fotbalistică făcută într-o țară care e în top 5 din Europa, Franța, acolo unde s-a și născut, în orașul Montfermeil. Laidouni are și cetățenie tunisiană.

Vezi și: Gigi Becali, reacție devastatoare după anunțul lui Burleanu: „Merg în instanță! Ne-ați păcălit cu regula U21, acum îl pun pe Argăseală să facă plângere!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
gicab
gicab  •  04 Iulie 2019, 11:36
Postat de ticbis pe 04 Iulie 2019, 07:20

Da, te asigur eu ca plateste banii astia. Numai din drepturile tv Steaua incaseaza cca 3 mil de euro pe an, adica acopera intreg fondul de salarii pe un an de zile. Ceea ce incaseaza de la UEFA plus din vanzarile de jucatori, bilete, etc, e basca! Te oftici?

E clar ... ai motive de bucurie... ce dacă copilul a abandonat școala...

romeverest
romeverest  •  04 Iulie 2019, 08:43

Samsarul asta de fotbalisti ar fi dorit sa cumpere cat mai ieftin, daca s-ar putea l-ar cumpara pe cateva oi din stana lui !! Cand vrea sa vanda ate pretentii aberante de parca ar fi patronul lui Barcelona !!

ticbis
ticbis  •  04 Iulie 2019, 07:20
Postat de fairplayromania pe 04 Iulie 2019, 05:37

Ciobănaşul nu mai are bani....aşa începe sfîrsitul, cu un cantonament la Pucioasa.... Voi chiar credeti ca Becali plăteşte în fiecare lună cîte 200.000 euro salariile jucatorilor ??? Adică 2,5 milioane euro pe an? Voi chiar sunteţi copii.....

Da, te asigur eu ca plateste banii astia. Numai din drepturile tv Steaua incaseaza cca 3 mil de euro pe an, adica acopera intreg fondul de salarii pe un an de zile. Ceea ce incaseaza de la UEFA plus din vanzarile de jucatori, bilete, etc, e basca! Te oftici?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează