FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, reacție devastatoare după anunțul lui Burleanu: „Merg în instanță! Ne-ați păcălit cu regula U21, acum îl pun pe Argăseală să facă plângere!”

Gigi Becali // FOTO: Gazeta Sporturilor
Gigi Becali // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 19:57

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a oferit o reacție tranșantă după decizia anunțată azi de Răzvan Burleanu. Cluburile din Liga 1 vor fi obligate să dețină echipe de fotbal feminin începând cu sezonul 2020-2021. 

„Eu sunt gata să mă duc la judecător să întreb dacă cineva de pe globul pământesc te poate obliga să faci ceva ce nu vrei să faci. Nouă ne lipsește demnitatea. Cei de afară fac fotbal feminin pentru că vor să facă. Eu vreau să le las pe femei să joace fotbal, dar eu mă raportez la cine vrea să finanțeze așa ceva. Dar nimeni nu mă poate obliga să fac ceva ce nu-mi convine. 

Cred că aici e prea tras de păr. Regula U21 n-am contestat-o, ne-au păcălit. Dar această regulă o contestăm, îl pun pe Argăseală să facă plângere”, a spus Becali.

Finanțatorul FCSB-ului nu s-a putut abține și a fost protagonistului unui nou derapaj sexist:Nu vreau să fac bani din fotbalul feminin, fie că vorbim despre un miliard. Eu vreau bani, dar dacă Sfânta Scriptură spune că activitatea aia nu trebuie s-o faci?”, a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Burleanu, anunț important: „Altfel nu luați licența!”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat astăzi implementarea unei reguli care va revoluționa fotbalul românesc: cluburile din Liga 1 vor fi obligate să aibă echipe feminine începând cu sezonul 2021-2022.

În cadrul Comitetului Executiv de azi, hotărârea a fost luată cu majoritate de voturi. FCSB a fost singurul club care s-a opus, Valeriu Argăseală votând împotriva implementării acestei reguli.

„Dacă nu îţi vei crea echipă de fotbal feminin în anul 1 (2021-2022), nu vei primi licenţa. În anul 2 trebuie să ai 2 echipe şi în anul 3 - 3 echipe. Altfel nu vei primi licenţa de Liga 1”, a punctat Răzvan Burleanu. 

Vezi și: Răzvan Burleanu REVOLUȚIONEAZĂ Liga 1: „Nu primiți licența dacă nu faceți asta!” » Se retrage Becali din fotbal după această decizie?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (104)
fibra
fibra  •  04 Iulie 2019, 13:01

O creatura ce nu are egal.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  04 Iulie 2019, 12:14

Becali nu a fost si nu este de acord cu Regula U21 dar alearga cu limba scoasa dupa astfel de tineri acum. Vede ca astfel poate castiga bani mult mai multi.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  04 Iulie 2019, 12:12

Dupa mintea lui becali ar trebui sa dispara toate femeile din lumea sportului. Astfel pamanteni nu ar fi trebui sa aibe parte de o Nadia Comaneci, Elisabeta Lipa, Ecaterina Szabo, Argentina Menis, Mihaela Penes, Lia Manoliu, Cristina Neagu, Simona Halep, Ana-Maria Branza, etc,etc,etc. Si aici nu am pus decat cateva reprezentante a sexului feminin din Romania si nu din intreaga lume. Si asta din cauza ca asa ceva a inteles el cand se duce la biserica crestin-ortodoxa. Omul asta este ***. Nu cred ca s-au inventat ***. In curand doar *** va putea fi de folos celui in suferinta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează