LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali anunță: „O să fac echipă de fotbal feminin, dar o să intre în faliment” + De ce s-a lăsat fiica lui de fotbal

Miercuri, 30 Ianuarie 2019, 12:25

Gigi Becali a anunțat că dacă va fi obligat de UEFA să-și facă echipă de fotbal feminin va accepta, însă recunoaște că nu se va interesa prea mult de soarta acesteia.

„Ce să caut eu la un meci de fotbal feminin? Să spunem că s-ar putea să fie obligatoriu, deși e absurd. Eu o să fac o echipă în Divizia D sau C, dar nu o să mă intereseze de ea. O să fie cea mai slabă echipă din România. O să cadă în Divizia D, intră în faliment. O să avem antrenor bărbat sau femeie?”, a declarat Becali la Pro X.

„Fata mea s-a lăsat de fotbal”

Cristina Becali, fiica finanțatorului de la FCSB, a făcut fotbal până de curând, însă omul de afaceri spune că aceasta s-a lăsat chiar la finalul anului trecut.

„Da, una dintre fetele mele joacă fotbal. Dar să facem o diferență între plăcere și a obliga pe cineva să facă fotbal. Fata mea e numărul 1, dar acum s-a lăsat că deja a împlinit 18 ani. Încet-încet prinde forme de femeie și nu mai poate juca fotbal. Dacă-ți dă cu mingea-n sân și faci după aceea nu știu ce boli?”, a adăugat Gigi Becali.

Becali, noi declarații deplasate

După atacurile sexiste din ultima vreme ale lui Becali referitoare la fotbalul feminin, finanțatorul FCSB a încercat să se scuze, însă a comis-o din nou: „Eu am spus că femeia trebuie să fie iubită. Cea mai mare carismă a femeii e să fie atrasă de bărbat. Eu am spus lucruri frumoase despre femeie, n-am discriminat-o. Dacă ești frumoasă, ce să cauți la fotbal? E libertatea de gândire.

Poate e ca tine, dar eu spun ca mine. În România nu prea se înțelege libertatea asta. Nimeni nu mă poate obliga pe mine să fac fotbal feminin. Nu există nicio lege în lumea asta care să te oblige să faci ceva pentru a pierde bani. Dacă se va impune legea asta o voi ataca la Curtea Constituțională. O să vedem dacă mă pot exclude”.

Citește și:

Gigi Becali i-a luat la întrebări pe jucători: „Mi-au spus cum e Teja” + Atac subtil la Nicolae DicăPiedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (9)

Viorel Popa  •  31 Ianuarie 2019, 10:29

Ei, una peste alta, faina tare machidoanca.Frumusete orientala

ge0x  •  30 Ianuarie 2019, 17:09

Numai tampenii scriu unii. Cum sa te oblige sa iti faci echipa de fotbal feminin!?! Dacă joci sah si te obliga sa faci si box cum ar fii. Hai sa fim sinceri. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian  •  30 Ianuarie 2019, 14:47
Postat de moartea_din_vaslui pe 30 Ianuarie 2019, 14:15

Fotbalul feminin e o glumă ridicolă. Măcar dacă ar juca dezbrăcate, dar și atunci s-ar plictisi lumea după o vreme de atâta nuditate.

Tu nu crezi ca unele comentarii sunt niste glume ridicole ?. Ca bunul simt si normalitatea sunt inexistente in respectivele comentarii ?. Ca anumite persoane au impresia ca au inventat roata si ca sunt undeva in postura geocentrica , detinand adevarul absolut . ?. Daca apare o musca in incaperea ta este pura coincidenta .....

Vezi toate comentariile (9 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1