FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a luat la întrebări pe jucători: „Mi-au spus cum e Teja” + Atac subtil la Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 12:11

Gigi Becali i-a luat la întrebări pe jucătorii de la FCSB după cantonamentul din Spania. Patronul roș-albaștrilor a vrut să vadă cum sunt antrenamentele lui Mihai Teja și a primit doar răspunsuri pozitive.

„Am vorbit și cu doi jucători pentru a-mi spune despre ce e vorba cu Teja. M-am interesat cum sunt antrenamentele lui, i-am pus pe jucători să facă o comparație cu antrenamentele echipelor pe unde au mai fost.

Nu vreau să fac o comparație între Teja și ce am avut înainte, că după aia se interpretează. Dar comparația e net favorabilă pentru Teja. Eu am vorbit cu Teja și l-am întrebat dacă doar își laudă jucătorii atunci când spune că are cei mai buni jucători, dar mi-a zis că dacă nu face performanță cu lotul ăsta, pleacă. E un om cu bun simț. Mi-a zis că ăsta-i adevărul, că avem jucători foarte valoroși. Și-a pus singur presiune pentru că el are mare încredere”, a declarat Becali la Pro X.

Becali a lansat și un atac subtil la adresa lui Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB: „Steaua a fost mereu Mercedes, dar n-a avut pilot bun care s-o piloteze”.

Citește și:

Mihai Teja, avertizat de un oficial FCSB: „Dacă va face asta, va avea șanse la titlu și liniște

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
markksson
markksson  •  30 Ianuarie 2019, 19:52

"Nu vreau să fac o comparație între Teja și ce am avut înainte, că după aia se interpretează. Dar comparația e net favorabilă pentru Teja." Cu alte cuvinte, "nu ca spun, da' vreau sa zic". Mare ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

952030968311337
Pavel Danut  •  30 Ianuarie 2019, 18:38

Gigele se vede cât de credincios eşti,şi un turnător ca şi Iuda un bârfitor,la tine totul se rezumă la milioanele de euro !

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2019, 17:13

Puteti orice scrie ,tot CFR va lua campionatul...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează