FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja, avertizat de un oficial FCSB: „Dacă va face asta, va avea șanse la titlu și liniște

Gigi Becali și Mihai Teja
Gigi Becali și Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 11:39

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, susține că Mihai Teja trebuie să schimbe jocul echipei dacă vrea să aibă liniște la formația roș-albastră.

”La cum îl cunosc eu pe patron, el n-a avut treabă cu niciun antrenor câtă vreme au fost rezultate. Dar, ca să aibă rezultate, Mihai trebuie să să schimbe în primul rând jocul echipei.

În momentul în care echipa va reuși să câștige pe baza jocului ei și nu datorită valorii individuale a unor dintre jucători, cum s-a întâmplat în foarte multe cazuri până acum, atunci vom avea șanse și la titlu iar el va avea șanse să stea liniștit. Altfel, e clar că nu va avea liniște!”, a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Mihai Teja nici nu vrea să audă de vreo implicare a lui Becali: „Nu ştiu ce se va întâmpla dacă mi se va impune o schimbare. S-a întâmplat până acum cu alţi antrenori, dar eu nu mă gândesc la asta. Eu merg pe încredere şi mă raportez la ce mi-a promis iniţial, că 6 luni voi avea libertate. Eu am venit pentru performanţă la Steaua, nu am venit pentru bani. Am venit să fac această echipă să joace bine, nu mă gândesc la altceva”.

Citește și:

EXCLUSIV Presupusa victimă a lui Porumboiu reacționează: „Episodul e de multă vreme, dar Aliuță să spună adevărul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
stelbz
stelbz  •  30 Ianuarie 2019, 12:33

Pai, asta este toata problema, daca...:"echipa va reuși să câștige pe baza jocului ei"... Parerea mea este ca BAZA JOCULUI va depinde de existenta in fata apararii a 3 fotbalisti TEHNICI, INTELIGENTI SI PUTERNICI care sa construiasca cu succes fazele de atac. Dar sa nu lase nici apararea descoperita, cum de cele mai multe ori s-a intamplat in toamna cand echipa a pierdut partidele cu CFR(0-2), Sepsi(4-2), Craiova(2-1), Chiajna(1-0).... Rezultatul ? : 12 puncte pierdute !!! Unde ar fi fost FCSB acum daca mijlocasii centrali Filip-Nedelcu ar fi asigurat o f. buna relatie de joc atat cu apararea cat si cu atacul ????

ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2019, 12:00

Esti la concurenta cu Rednic. Si ele trebuie sa faca o echipa in 6 luni. Are un dezvantaj insa Rednic. Nu are inca jucatori de valoarea celor de la FCSB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează