FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Nu mai fac asta, gata!” » Cine l-a inspirat pe conducătorul roș-albaștrilor

Gigi Becali conduce FCSB din 2003 +6   FOTO
Gigi Becali conduce FCSB din 2003

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 10:08

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat că nu mai vrea să investească sume importante în transferuri de jucători, băzându-se în viitor pe jucătorii de perspectivă din lotul roș-albaștrilor.

Becali afirmă că va adopta strategia lui Gheorghe Hagi, conducătorul Viitorului, care este recunoscut pentru faptul că a promovat o mulțime de tineri fotbaliști în ultimii ani.

Gigi Becali, patron FCSB: „Nu mai dau bani, gata”

„Avem o problemă la fundașii centrali, corect. Dar nu mai dau bani, gata. La revedere! Am eu jucători tineri la echipă, de 19 ani. Am un fundaș central și unul Perianu, care e mijlocaș, el o să fie o forță a naturii.

Și-l mai am pe Niță, un atacant stânga care dă goluri la echipa mare. Deja încep să aduc și eu acum tineri de valoare, de perspectivă, cum a făcut Hagi. Încep să aduc și să cresc copii de 18, 19 ani. Nu mai dau bani pe jucători”, a spus Becali, conform digisport.ro.

Ovidiu Perianu (mijlocaș central, 18 ani)

Perianu e un mijlocaș central care abia ce a împlinit 18 ani, luna trecută. Și pe care FCSB l-a luat gata format de la un club bucureștean care a început în ultima vreme să producă fotbaliștii cu un real potențial. E vorba despre Regal Sport, o academie care are o colaborare oficială cu Atletico Madrid! Cei de la Regal l-au ochit pe Perianu la Dinamo, unde puștiul ajunsese în 2013.

Perianu a avut parte de două apariții în prima echipă a FCSB-ului în actualul sezon. Una pozitivă, chiar la debut, cealaltă negativă. Mai întâi, în vara trecută, a debutat chiar la un meci din cupele europene, deplasarea cu Alașkert, în care FCSB s-a impus cu 3-0, iar el a bifat ultimele minute. Apoi, la scurt timp, în meciul de campionat cu Voluntari, când Becali a ordonat să fie folosiți doar jucători de rezervă și juniori, Perianu a intrat titular, alături de Ardelean, Botezatu și Sorin Șerban. Dar a fost scos la pauză, iar Voluntari s-a impus atunci, scor 3-1.

Gigi Becali anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Nu mai fac asta, gata!” » Cine l-a inspirat pe conducătorul roș-albaștrilor

Perianu e eligibil pentru regula U21, impusă de FRF, până în vara lui 2025 // FOTO sportpictures.eu

Adrian Niță (17 ani, mijlocaș ofensiv)

Adrian Niță este unul dintre cei mai talentați tineri jucători din echipa lui FCSB. Fotbalistul a făcut deja pasul la echipa mare încă de la finalul sezonului trecut, când Mihai Teja întâmpina probleme de lot. 

„Pe Niță îl văd ca pe cea mai mare speranță a Academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Va ajunge un fotbalist de care se va auzi. Vă spun asta cu certitudine”, l-a descris Mihai Stoica.

Gigi Becali anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Nu mai fac asta, gata!” » Cine l-a inspirat pe conducătorul roș-albaștrilor

Adrian Niță // Sursă foto: FCSB

VIDEO Jucătorii FCSB trag tare la antrenamente

FOTO Jucătorii FCSB la vizita medicală

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dennis Man și Florinel Coman speră într-o minune! Becali cere cel puțin 25 de milioane pe ei

FCSB, la un pas să transfere un fost jucător important de la Dinamo și Rapid: „MM Stoica a venit după mine în China”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
sharpe
sharpe  •  30 Mai 2020, 11:47

Dacă Gica Hagi a demonstrat ca poate lucra cu oameni, astfel au venit și rezultatele, la intrrlop nu e cazul, el nu poate copia, nu poate adapta nici o strategie, el e stăpân, are *** și ce e mai important, le știe pe toate. În rest, niciodată fcsb nu va fi steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caesarone
caesarone  •  29 Mai 2020, 19:57
Postat de valdino pe 29 Mai 2020, 11:44

Cand juca Steaua in LiGa 1, Viitorul nu era infiintat ! Asta asa ca chestie..:)))

Pentru noi e Steaua, pentru voi e FCSB! Inutile discutiile zilnice despre CINE, CARE e Steaua adevarata! Cum eu nu incerc sa va schimb opiniile, am aceleasi pretentii si de la voi...nu de alta, dar de 4 ani numai asta aud...aproape la fiecare articol!

514091889218839
Mihai Buzea  •  29 Mai 2020, 13:02

Am postat pt. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează