FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

Gigi Becali (62 de ani)
Gigi Becali (62 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 10:12 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 11:57

Victor Becali (59 de ani) a fost invitatul de miercuri dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live și a declarat că nu crede că Gigi Becali (62 de ani) l-a scos din primul „11” pe Iulian Cristea (26) pentru că este impresariat de Anamaria Prodan. 

Basarab Panduru, cel care i-a fost secund lui Laurențiu în Emirate, a dezvăluit că Iulian Cristea, fundașul liderului din Liga 1, a fost scos din primul „11” din cauza faptului că ar fi refuzat să rupă contractul de reprezentare cu Anamaria, așa cum i-a solicitat Gigi Becali.

Victor Becali: „Gigi Becali nu poate fi influențat de cineva”

„Eu aș vrea să lămurim povestea asta. Niciodată, dar niciodată, Gigi Becali nu poate fi influențat de cineva. Nu îl influențează nimeni pe Gigi Becali, nici în bine, nici în rău. Aflu de la dumneavoastră că nu a jucat Cristea. Nu este treaba mea, este treaba celor de la FCSB. Că este cineva în spatele lui Gigi Becali, astea sunt povești! Și la început, când a intrat în fotbal, se spunea că este nu știu ce politician în spate. Cum să îi zic eu să nu joace un jucător?! Cum poate să îmi facă mie o plăcere, dar să își facă lui rău?”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Victor Becali a fost întrebat despre o eventuală colaboare între Iulian Cristea și firma de impresariat pe care o consiliază: „Nu cred că există interes din parte firmei pentru Iulian Cristea, dar nu este pe politica firmei, care se axează pe jucători mai tineri, de viitor.”

Iulian Cristea, sabotat de Gigi Becali pentru că e impresariat de Anamaria Prodan?!

Un fotbalist care în toamna trecută ajunsese să fie convocat și folosit ca titular de Mirel Rădoi în echipa națională a României a fost scos subit din echipa de bază de la FCSB.

1.4 milioane de €este cota de piață a lui Iulian Cristea, conform Transfermarkt. Când a fost cumpărat de la Gaz Metan, valora 750 de mii de euro

Numele lui: Iulian Cristea, cel care de la începutul lunii februarie a pierdut postura de titular, pe care a avut-o nu doar pe parcursul sezonului în curs, ci și în cel precedent. În ultimele 4 etape, Cristea n-a mai bifat niciun joc ca integralist, o dată n-a jucat deloc, iar de alte două ori a intrat din postura de rezervă. În plus, în singurul joc în care a fost titular, a fost scos la pauză.

7 goluriîn 71 de meciuri a marcat Iulian Cristea pentru FCSB

Cum se poate explica o astfel de decizie, din moment ce Iulian Cristea a fost un fotbalist indispensabil echipei, iar prestațiile lui au fost apreciate inclusiv de către selecționer? Un posibil răspuns l-a găsit Basarab Panduru, care în studio la Telekom Sport a dezvăluit că decizia lui Gigi Becali are legătură cu scandalul declanșat între patronul FCSB și Anamaria Prodan, în urma transferului lui Dennis Man la Parma.

Citește și alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu a intrat în direct și i-a răspuns lui Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Împins de Gigi Becali pe ușa din dos, un fotbalist de la FCSB e ademenit în străinătate cu un salariu consistent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
balaur
balaur  •  03 Martie 2021, 14:05
Postat de mir21 pe 03 Martie 2021, 12:52

Mai papagalule daca jijone nu era in fotbal in ultimii 15 ani acum nu mai aveam fotbal in Romania, ca ne place sau nu asta a bagat bani in tot fotbalul romanesc, a cumparat inclusiv de la CFR cand au avut probleme asa ca nu mai deraiati mai ***

Asta e un par@zit gigist...

mir21
mir21  •  03 Martie 2021, 12:53

Im capul tau e scandal știucane

mir21
mir21  •  03 Martie 2021, 12:52
Postat de albastru.palmat pe 03 Martie 2021, 12:28

Becali dispari din fotbal! L-ai distrus cu blaturile si fotbalul gigist de cumetrie!

Mai papagalule daca jijone nu era in fotbal in ultimii 15 ani acum nu mai aveam fotbal in Romania, ca ne place sau nu asta a bagat bani in tot fotbalul romanesc, a cumparat inclusiv de la CFR cand au avut probleme asa ca nu mai deraiati mai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează