FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, aproape de transferul lui Adrian Petre: „MM a negociat cu el, cred că vrea să vină” » Urmărește doi fotbaliști din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 22:00

Gigi Becali a declarat că negocierile pentru transferul lui Adrian Petre (21 de ani) de la Esbjerg (Danemarca) au avansat. 

Cu Ioan Hora transferat la Gaz Metan și cu francezul Harlem Gnohere aproape de o mutare în Egipt, FCSB e în căutare de atacant. Adrian Petre, vârful naționalei de tineret, ar putea fi soluția.

„Pentru Adrian Petre am avut o propunere din partea danezilor. Să plătesc 800.000 de euro, iar ei să păstreze un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Eu am zis că le dau 500.000 de euro și 10 procente. Cred că el vrea să vină. A negociat MM cu el, nu eu. Asta înseamnă că vrea”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a vorbit apoi despre jucătorii pe care îi urmărește din campionatul intern. 

„Eu vreau să transfer doar fotbaliști tineri. Acum îmi place de Andrei Chindriș, de la Botoșani, și mai este unul la Viitorul, Virgil Ghiță, care mă interesează.   
Dar nu se pune problema, am vorbit cu Gică Hagi acum câteva luni, mi-a zis că nu vrea să discutăm despre el acum”, a explicat Becali.

VIDEO // Imagini din cantonamentul FCSB

Vezi și:

Superlovitura campioanei CFR Cluj: detaliile afacerii cu EVA, companie controlată de Elon Musk! EXCLUSIV Ce spune CEO-ul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
steaua_vs_fc_fcsb
steaua_vs_fc_fcsb  •  15 Ianuarie 2020, 09:52

Măi Gigi, *** să scapi de Gnohere? :)) Camora și Vinicius când vin? Nistor? Nemec? Tandia? De Andrei Ivan sau de Puscas, nu ne mai zici nimic? Dar De Noojer, mai vine? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

112830093572328
Ion Alexe  •  15 Ianuarie 2020, 09:27

Petre si Ghita la CFR ! sunt in drum spre cantonament ... Tesla nu mai vine cu sponsorizare , aceasta va vine direct de la mache , bani dupa un film cu baieti , cel abuzat fiind chiar Gheorghe ...

ray51
ray51  •  15 Ianuarie 2020, 09:04

Vor plange toti de 'dorul' lui Gnohere. Sunt sigur.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close