FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali are propriul scenariu în privința lui Ianis Hagi: „Eu așa aș face dacă ar fi băiatul meu. Aș lua 200 de milioane!”

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi
ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 21:23

Ianis Hagi (20 de ani) e cel mai curtat fotbalist român al momentului. Gigi Becali a oferit câteva scenerii considerate de succes în privința „decarului” de la Viitorul.

Notorietatea lui Ianis Hagi a atins cote nebănuite. Presa internațională îl vede făcând pasul la unul dintre coloșii continentului, Barcelona sau Bayern Munchen.

Gigi Becali are însă propria variantă în privința viitorului său.

„Din punct de vedere valoric Ianis e peste ăia din afară. Eu, dacă eram în locul lui Gică, îl mai țineam doi ani și îl vindeam cu 100 de milioane. Poate luam și 200 de milioane.

El, acum, l-ar vinde cu 7, 8 milioane de euro. Când ai o așa «perlă», mai ales că e băiatul tău, cum să îl lași? Stai, mă, acolo.

Mai e și varianta să îl dea la FCSB cu procente și gata. Eu așa aș face dacă ar fi băiatul meu. Pun clauză să joace titular în toate meciurile”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

6.000.000 €este cota lui Ianis Hagi conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Gigi Becali naște o dezbatere uriașă: ar trebui să iasă Răzvan Marin din echipa de start a lui Cosmin Contra?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
908431252639885
Lucian Preda  •  01 Iulie 2019, 20:27

Ei, noroc că nu te întreabă pe tine nimeni! Medicamente, se pare că te-ai molipsit de la fostul companion, VC Tudor!

bodrin
bodrin  •  01 Iulie 2019, 13:49

Pai, tataie, daca poti sa faci 200 mileoane cu un baiat, de ce ai facut numai fete?

digei
digei  •  01 Iulie 2019, 11:47

De la FCSB nu pleaca nimeni la peste 10 mil, asta e un fapt demonstrat. Si astea-s cazuri rare. Au fost, n-au confirmat deci va fi o mare problema sa se mai repete. Eu in locul acestor tineri as accepta oferta ciobanului cu niste conditii. Contract pe max 3 ani, prag de transfer: max 4-5 milioane. Vrei? Bine, nu vrei...nici nu te mai deranja sa ma suni. Inseamna ca nu urmaresti titlul, iti sta capul doar sa dai tunuri, ii prostesti pe suporteri ca esti Steaua si ca le vei aduce performante, in realitate faci orice doar ca sa-ti creasca tie castigurile.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close