FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali are un plan de rezervă în caz că pierde numele "Steaua": "O să aveți o mare surpriză"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 21:33

Războiul dintre Gigi Becali și CSA se poate încheia anul acesta, iar una dintre soluțiile pe care le poate lua justiția este ca formația omului de afaceri să-și schimbe numele.

Gigi Becali însă are un plan. Acesta vrea să pună presiune pe instanță și anunță un miting de amploare al suporterilor steliști.

"Suporterii o să vină, o să facă manifestație. Vin 500.000 de suporteri în primăvară, o să le plătesc eu autocarele să vină din țară, să protesteze pentru că hotărârea este nedreaptă. Să vedem, o să aibă curaj? Eu m-am războit întotdeauna", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

"O să aveți o mare surpriză când o să vedeți că nu o să plătesc niciun prejudiciu pentru siglă. Eu îi las în pace, ca să greșească. Am atuurile mele, nu am nicio problemă, doar mă distrez și chiar îmi place asta. Vorbim de legi și regulamente. Dacă vreau, îi schimb numele Stelei în fiecare an" Gigi Becali

Citește și: EXCLUSIV Dezvăluiri despre viitorul miting al steliștilor din toată țara: "Am vorbit cu Becali. Va fi o revoluție roș-albastră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (94)
timm
timm  •  14 Ianuarie 2017, 13:13
Postat de Alexandru Chis pe 14 Ianuarie 2017, 11:12

Pentru ca Becali are inregistrat la OSIM acronimul FCSB, eu ii propun ca Steaua sa se numeasca, din vara, "Formația Creștină Sfinții Bucuresti" iar pe tricouri sa fie imprimat Sfintul Gheorghe omorind balaurul.

Urmeaza un alt proces cu Biserica.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Ianuarie 2017, 11:12

Pentru ca Becali are inregistrat la OSIM acronimul FCSB, eu ii propun ca Steaua sa se numeasca, din vara, "Formația Creștină Sfinții Bucuresti" iar pe tricouri sa fie imprimat Sfintul Gheorghe omorind balaurul.

observator_federal
observator_federal  •  14 Ianuarie 2017, 10:01
Postat de Viorel Niculescu pe 14 Ianuarie 2017, 03:34

Sunt suporterul Stelei din 1980 cand au dat gol Angliei pe stadionul National - Marcel Raducanu si Puiu Iordanescu iar acum tin cu echipa Steaua a lui Becali din 2003 cum zic multi si o vorbesc de rau ca de 13 ani incoace face si drege Becali si isi mentine popularitatea si banii pe care ia castigat din fotbal. Da, eu tin cu Becali si cu cei care tin cu Steaua care are palmaresul pe care nu il poate lua nimeni. Haide Steaua lu' Becali!!!

In meciul despre care vorbesti, in echipa Romaniei erau 4 stelisti, un fotbalist de la Sportul Studentesc si nu mai putin de 6 titulari de la Universitatea Craiova! Erai mic, inteleg... si asa ai ajuns stelist fara sa intelegi prea mult din "jocul cu mingea". Tipic.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează
Close