FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Dezvăluiri despre viitorul miting al steliștilor din toată țara: "Am vorbit cu Becali. Va fi o revoluție roș-albastră"

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 17:29

Gigi Becali a dezvăluit zilele trecute că anul acesta va avea loc un miting uriaș, la care vor participa 500.000 de steliști. Totul după ce CSA și echipa de fotbal a omului de afaceri au intrat într-un război direct din cauza numelui, palmaresului și siglei.

GSP.ro l-a contactat pe omul care se ocupă de mitingul steliștilor. E vorba de Cătălin Biriș, care a vorbit cu Gigi Becali și i-a adus la cunoștință că suporterii vor face un protest de amploare organizat pe județe.

"Am început deja un demers care să ducă la o acțiune în toată țara. Cel mai probabil, totul se va întâmpla la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie sau ceva mai devreme, în funcție de cum reușim să ne organizăm. Vom face un protest în toată țara. Nu vom face însă nimic în București, nu vreau ciocniri de stradă.

Împreună cu un grup de prieteni am stabilit că vom face acest protest fracționat, în fiecare județ al țării. Vom face protestul în fața fiecărei prefecturi din țară. Prefectura e componentă a Guvernului, acesta-i motivul. Vom face protestul indiferent că va fi prefectul de față sau nu. Vom face protestul în două zile de sâmbătă. De exemplu, în această săptămână sămbătă și săptămâna viitoare tot sâmbătă. Lăsăm la latitudinea Bucureștiului dacă se alătură țării", a declarat Biriș.

15 județe pregătite de proteste

Cătălin Biriș susține că, până la ora redactării acestui articol, a primit asigurări de la oameni din 15 județe că vor participa la această acțiune.

"Am contacte realizate și echipe mobilizate în 15 județe. Voi continua să lucrez pe acest segment. Protestul va fi în aceeași zi, la aceași oră, aceleași lozinci, aceleași cerințe în toate județele. Noi vrem să acoperim toate județele și abia atunci pornim protestul. Steaua nu e numai a Bucureștiului și a Peluzei Sud, ci a tuturor suporterilor steliști din țară.

Până acum ne-am înțeles cu județele Alba, Bistrița Năsud, Călărași, Argeș, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Mureș, Maramureș, Timiș, Vrancea, Vâlcea, Prahova și Cluj. Steaua este și trebuie să rămână Steaua! Asta a lui Gigi Becali. E investiția lui și dragostea noastră sub formă continuă din 1947 și până azi", a adăugat Biriș.

"AM VORBIT CU GIGI BECALI, A FOST DESCHIS CU NOI"

Organizatorul susține că Gigi Becali a recepționat pozitiv ideea acestor proteste.

"Am vorbit cu Gigi Becali. El s-a exprimat și public am văzut. A fost deschis la vorbă. Noi am vrut să-l asigurăm că nu e singur, că ne are de partea lui. Nu vom sta ca niște spectatori, de data asta vom încerca să facem ceva. În cazul ăsta noi, majoritatea suporterilor steliști, trebuie să fim justiția. Trebuie să fim văzuți, auziți și ascultați. Vom fi obraznici dar cu bun simț, tupeiști dar decenți.

A fost o discuție de aducere la cunoștință a ceea ce vrem să facem noi. E foarte posibil să nu stăm până-n primăvară, pentru că timpul e în defavoarea echipei. Noi l-am rugat să ne ia în considerare și să știe că suntem un front comun. Mi-a spus și mie de treaba cu cei 500.000 de oameni și de mitingul pe care vrea să-l facă. Eu nu știu cum se gândește el să organizeze acest miting, dar noi îl vom organiza strict în țară", a mai spus Cătălin Biriș.

" MApN, CSA și Ministerul Justiției trebuie să asculte și voia majorității steliste. Ei trebuie să înțeleagă că nu se războiesc doar cu Gigi Becali, ci cu majoritatea covârșitoare a suporterilor steliști. Majoritatea e de partea echipei lui Gigi Becali. Protestele vor avea la bază o petiție legată de tot ce înseamnă echipa de fotbal Steaua. Aceste petiții vor fi semnate de participanții în stradă, vor fi înaintate la prefect și vom cere prefecților ca în decurs de două săptămâni să prezinte organizatorilor confirmarea faptului că au fost recepționate de prim-ministru, ministrul Apărării Naționale și Justiției.

Pe această cale îi rog pe toți cei care vor să participe sau să se ocupe de organizarea mitingului să mă contacteze pe Facebook unde mă găsesc sub numele de Darius Cătălin"Cătălin Biriș

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (127)
10211792704512386
Americanu Florin  •  23 Ianuarie 2017, 12:19

Cum dau de Catalin biris sau cum il gasim pe facebook daca are? Vrem si noi judetul neamt sa participam la miting.... steaua e a lui Gigi Becali..

timm
timm  •  10 Ianuarie 2017, 17:57
Postat de Constantin Petcu pe 10 Ianuarie 2017, 14:49

Cum dau si eu de terminatu' asta de Biris, sau cum ii zice? Ca vreau sa partikip si eu la marea adunare nationala de la sfirsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie!

Omul zice ca e la Londra. El in fata prefecturii din Londra protesteaza.

924396557582450
Constantin Petcu  •  10 Ianuarie 2017, 14:49

Cum dau si eu de terminatu' asta de Biris, sau cum ii zice? Ca vreau sa partikip si eu la marea adunare nationala de la sfirsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie!

Vezi toate comentariile (127)
Comentează