FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali atacă CSA Steaua: „Du-te acasă! E penal! Fac plângere” » Mesaj pentru suporteri: „O să ajungeți ca Talpan! Veniți la FCSB”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 11:36

Gigi Becali a vorbit despre CSA Steaua, care a ratat promovarea în Liga 3, după 0-1 contra celor de la Carmen, și a criticat decizia Armatei de folosi bani publici în acest proiect.

„Eu, cu Academica Clinceni, am promovat din Liga 2 în Liga 1. Și avem același buget. Dacă nu ați promovat, stați, tată, acasă! Nu mai vorbiți de proiect! Proiectul e gata. N-ai intrat anul trecut în Liga 3, ai zis că a fost Rapid și că a fost greu. Dar nici acum n-ai promovat, du-te acasă!

O să facem plângeri penale. Vreau să întreb statul, DNA-ul și DIICOT și să fac plângere penală ministerului care dă bani și Clubului Sportiv al Armatei, care primește banii din bugetul statului. Atenție, CSA nu poate promova! Dacă promovează, trebuie să dea echipa unui privat. Pentru ce dai bani? Să dai echipa unui privat sau unei asociații? Cheltui banii statului pentru un privat? Asta e penal!

Legea nu te lasă să promovezi și să joci în cupele europene. Dacă ajungi în Liga 1, trebuie să dai echipa. Pentru ce faci asta? Ca să-i faci în oftică lui Becali? Pe banii statului? Fă pe banii tăi, bă! E penal, penal! E de oameni nebuni, care nu-și dau seama că trebuie să facă pușcărie și să plângă copiii lor. Dar aici e România și zice lumea «Lasă, bă, că e armata!» Păi armata cheltuie banii statului”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

supoteri steaua

Gigi Becali către fani: „Veniți la FCSB, care e Steaua”

Gigi Becali a avut un mesaj pentru fanii celor de la CSA Steaua.

„Eu îi întreb pe suporteri «Bă băieți, pentru ce stați în Liga 4?» După aceea promovați, echipa ajunge pe mâna unui privat, care nu bagă bani. Echipa o
să ajungă în insolvență și va retrograda iar. După aceea în Liga 2 și tot așa. Pentru ce stați acolo? Veniți la echipa voastră, la FCSB, care e Steaua. O
să ajungeți ca Talpan. Veniți la fotbal. Terminați cu asta.

Eu nu mai am treabă cu suporterii. Să se ducă unde vor. Ei iubesc fotbal, eu nu. Eu fac afacere”, a adăugat patronul FCSB.

Citește și:

Gigi Becali anunță revenirea lui Dică la FCSB: „Lasă presa care spune că n-ai demnitate, nu te interesează pe tine demnitatea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iunie 2019, 18:17
Postat de observator_federal pe 03 Iunie 2019, 13:54

De ce mai vorbește Becali despre Steaua și suporterii steliști? Să-și vadă de FCSB-ul lui și ”al familiei”, că se tot încurcă în declarații iar deciziile lui ”înțelepte” sunt de tot hazul... Să păstrăm proporțiile (și să respectăm hotărârile instanțelor)!!

Nu ai inteles ca el se considera mai presus de LEGE ? El e Becali si atat ! Face numele BECALI de ras ! Un FATARNIC ! ASTA E gb !!!

105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iunie 2019, 18:14
Postat de Ticu Troya pe 03 Iunie 2019, 14:38

Baiete , ai o mare problema ...esti prost rau de tot !! Dormi in pace !

A depasit orice limita a PENIBILULUI ! Daca o sti ce e aia penibil !

105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iunie 2019, 18:09

Pe cine dai tu ma in judecata, penalule care esti PENAL si cel mai penal dintre toti !??? Dai in judecata Clubul pe care l-ai jefuit de sectia de fotbal ? Tusa te dai pe tine in judecata pentru faptele tale numite faradelegi ! Cum ai facut : 1. blatuind meciuri (multe meciuri) nu dau exemple ca supar pe unul dintre beneficiari; 2.Intrand in posesia Sectiei de FOTBAL a Clubului Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti, prin inginerii financiare si ulterior trecand-o pe numele tau dupa ce ai smecherit adunarea generala (Piturca, V.Paunescu si HAGI, ca sa nu ii numesc decat pe acestia stiu foarte bine ce zic ); 3. jucand pe FALS in Cupele Europene in locul ADEVARATEI STEAUA Bucuresti; Jignindu-i aceluiasi Club STELELE de prima marime in jurul carora gravitai cu galetusa de iaurt cand acestia inca mai jucau fotbal si pe care odata lasati la vatra i-ai tratat ca pe ultimele *** ; 4. Jignind cu orice prilej FEMEILE, reporterii si redactorii TV sau ai jurnalelor sportive (pai numai pentru ASTA si ai merita 15 ani de puscarie) ; nu mai dau si alte exemple din multitudinea acestora intrucat am demonstrat ADEVARUL afirmatiilor mele initiale !!! Tu sa te dai pe tine in judecata....daca esti asa de corect; si sa justifici cum ai facut cu toti fotbalistii carora inca (dupa atatia ani) le mai datorezi BANI si DE CE ? Fatarnic si FARISEU ce esti ! Faci pe Crestinul ORTODOX dar iti plac Ochii dracului ceva de speriat !!!!! Sa iti fie RUSINE !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close