FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, avertizat după oferta primită pentru Dennis Man: „A mai fost un moment”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 21:44 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 11:50

FCSB a primit o ofertă pentru extrema Dennis Man (22 de ani), desemnat cel mai bun jucător la Gala GSP 2020, dar patronul Gigi Becali nu este de acord cu suma ofertă.

Ilie Dumitrescu a analizat situația în care se află Dennis Man, după oferta de 12 milioane de euro primită de FCSB de la Krasnodar, și l-a avertizat pe Gigi Becali.

„Asta e o ambiție și nu o înțeleg. De ce să ai ambiția asta să-l dai pe Man cu 14 milioane? El poate să facă mai mult. Dar, dacă ai 12 milioane acum, trebuie să te gândești și la jucător!

A mai fost un moment cu Rădoi. El voia 10 milioane de dolari în perioada aia. Și s-a accidentat Rădoi la o lună sau două după. La un moment dat venise Portsmouth și plătea 8 milioane, plus 1,5 milioane de lider salariu pentru Rădoi. OK, 8 sau 7 n-ai vrut. Dar 12 milioane să nu vrei?”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

VIDEO Dennis Man despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

UPDATE EXCLUSIV Am aflat echipa din Rusia care l-a ofertat pe Dennis Man! Reacția lui Gigi Becali când a văzut suma de transfer

GALA GSP 2020. Interviu cu Dennis Man: „Copiii să nu neglijeze școala, cum am făcut eu” + De ce FCSB are șanse mai mari acum la titlu și noua relație cu Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
balaur
balaur  •  24 Decembrie 2020, 15:44

12 milioane de ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago
saramago  •  24 Decembrie 2020, 14:03

N-am găsit nimic pe site-urile rusești referitor la oferta/eventuala ofertă celor de la Krasnodar.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Decembrie 2020, 11:49

O sa planga ciobanul dupa banii astia pentru ca niciodata nu se va gasi o echipa care sa plateasca 15 mil. pe Man !! Deja are 22 de ani si timpul trece iar Man nu a arata nimic in Europa !! Echipele din fotbalul care conteaza cauta tineri sarbi si croati asa cum Fiorentina si Verona au doi atancanti sarbi de 18 si 2o de ani !! “Perla” ciobanului va ajunge printrun campionat din tarile arabe doar din dorinta *** a ciobanului de a incasa cat mai multi bani !! Asa se pierd unele talente din fotbalul nostru !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează