LIGA 1  ·  CORONAVIRUS

FCSB. Gigi Becali vrea să bage toată echipa în carantină: „Ne mutăm la Berceni, îi pun să semneze că sunt de acord”

Jucătorii de la FCSB vor începe în curând antrenamentele
Jucătorii de la FCSB vor începe în curând antrenamentele

Joi, 26 Martie, 12:18

Deși în România e stare de urgență, iar oamenii sunt obligați să stea în casă, cât mai izolați de alte persoane, Gigi Becali a anunțat că jucătorii de la FCSB vor intra în carantină la baza echipei de la Berceni și vor începe antrenamentele. În acest moment, Liga 1 este suspendată din cauza pandemiei de coronavirus și nu se știe când se va relua.

Patronul FCSB a dezvăluit că jucătorii au fost cei care i-au propus ca echipa și staff-ul să intre în carantină și a dat detalii despre cum se vor desfășura lucrurile.

„Cred că bag echipa în carantină! Mut jucătorii și staff-ul la baza de la Berceni. O să alerge pe acolo pentru că nu poți să faci mișcare într-o cameră de apartament. Bag echipa două săptămâni în carantină și va fi precum un cantonament. Fiecare va sta în camera lui pentru că avem destule.

Și vor ieși câte trei jucători la alergat, pe rând. Nu alergă toți în același timp. Jucătorii mi-au dat ideea asta. I-am întrebat «Băi, intrați în carantină?». Și au zis că sunt de acord. Și au spus să propun la FRF ca toate echipele să facă la fel și să jucăm meciurile rămase din play-off. Bine, asta sunt ideile lor năstrușnice. I-am întrebat iar «Sunteți de acord să intrați în carantină?». Au zis da și gata”. a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului!

Citește mai multe știri despre FCSB: Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (2)

valyomanid4  •  26 Martie 2020, 13:27

Si ne mai intrebam de ce majoritatea fecesebistilor sunt cum sunt...:))) Se pare ca ciobanul are antidotul contra Covid-19, stie ca in doua saptamani incepe campuonatul !:)))

albalbastru72  •  26 Martie 2020, 13:17

Pot intelege orice dar de ce sa ii mai pui sa semneze daca oricum ii tratezi ca sclavi pe mosie?Ca sa faci si mai mult misto de ei si sa-i mai umilesti o data???

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1