FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a făcut o dezvăluire tare încă din prima zi de mandat a lui Andone: „L-a refuzat pe Cestor! Vede el ce pățește dacă jucătorul confirmă la CFR”

Gigi Becali // FOTO: Raed Krishan
Gigi Becali // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 12:35

FCSB // Bogdan Andone a fost prezentat astăzi în funcția de antrenor al celor de la FCSB, în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat patronul Gigi Becali și directorul sportiv Mihai Stoica. 

În timpul conferinței, Gigi Becali a dezvăluit că a intenționat să-l transfere pe Mike Cestor (27 de ani), fundașul central al celor de la Astra Giurgiu. Cel care s-ar fi opus mutării ar fi fost chiar Bogdan Andone, noul antrenor al echipei:

„Am vrut să-l iau, nu l-a vrut Andone. Eu știu că se duce la CFR Cluj. Dacă Cestor face față acolo, o să vadă Andone ce pățește!”, a spus Becali, în fața jurnaliștilor prezenți la palat. 

De origine congolez, Mike Cestor a evoluat la Astra Giurgiu în sezonul 2017-2018. A mai jucat  în trecut la Leyton Orient, Boreham Wood, Woking și Epinal. Fundașul central o va părăsi pe Astra în această vară din cauza problemelor financiare existente, iar cea mai plauzibilă destinație este CFR Cluj.

Mike Cestor

Vezi și: Bogdan Andone, prezentat acum la palat! Becali: „Dacă sapă via și îmi dă vin bun, îi sărut mâna! Dacă nu, vine patronul și dă bataie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
spinoza
spinoza  •  05 Iunie 2019, 15:01

Bine Nea Jiji! Cu Andone Bogdan LOCUL 2 este asigurat! Nu ne mai batem pe bilete!

2147531708893044
Mircea Ionescu  •  05 Iunie 2019, 14:44

Clar, tipul este pierdut în timp și spațiu!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  05 Iunie 2019, 13:20

FCSB TREBUIE SA ADUCA CEL PUTIN 2FUNDASI CENTRALI!!!URGENT!!!ASA CA REFUZUL LUI CRESTOR MI SE PARE CA DEJA ACEST B.ANDONE FACE PRIMA MARE GRESEALA!!!O FI VOITA SAU NU???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează