FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, anunț triumfal înainte de Campionatul European de tineret » Cum speră să dea lovitura cu cei 6 jucători convocați de Mutu

Gigi Becali speră să dea lovitura după Europeanul de tineret +25   FOTO
Gigi Becali speră să dea lovitura după Europeanul de tineret

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 14:18 / Actualizat joi, 18 martie 2021 14:39

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, speră să dea lovitura după Campionatul European de tineret de la finalul acestei luni, acolo unde roș-albaștrii vor fi reprezentați de șase jucători.

  • „Tricolorii” fac parte din Grupa A la Euro 2021, alături de Germania, Olanda și Ungaria. Naționala lui Mutu debutează pe 24 martie, împotriva „Portocalei Mecanice”.

FCSB trimite cei mai mulți jucători la selecționata lui Adrian Mutu. Andrei Vlad, Denis Haruț, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu sunt cele șase „gloanțe” pe care Mutu le-a selecționat de la FCSB. Gigi Becali își freacă palmele și e sigur că, după mutarea lui Dennis Man la Parma, va mai da o lovitură financiară de proporții.

Becali mizează în special pe Olimpiu Moruțan, un jucător în formă, aflat pe un uriaș val de încredere. „Oli” e cotat la 1,3 milioane de euro de Transfermarkt, însă latifundiarul visează o sumă mult mai mare. 

Gigi Becali: „Prețurile jucătorilor de la FCSB vor crește cu încă 5 milioane”

„După meciurile de la Campionatul European de tineret, prețurile jucatorilor de la FCSB vor crește cu încă 5 milioane de euro la fiecare. Păi, Moruțan nu e fotbalist? Acolo o să le arate el cine este Moruțan din Romania. 

Lasă, că știu eu că mulți vor sta pe acolo cu ochii pe jucătorii de la noi. Dar să nu creadă impresarii ăștia că Gigi Becali își va da marfa la prima strigare. Nu tată, ai bani, atunci stăm de vorbă. Nu ai bani de jucătorii mei, atunci nici să nu mă cauți! Că sunt arabi, americani, turci sau italieni, le spun la toți că Becali are marfă scumpă! Pe ce banii se transfera sârbii? La noi nu se poate așa”, a declarat Becali, potrivit ProSport

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+21 FOTO

FCSB subordonează toată România: 18 jucători la echipele naționale!

Fantastic record stabilit FCSB: are nu mai puțin de 18 jucători selecționați la echipele naționale, seniori, U21, U18 și U16. Mai mult chiar și decât Viitorul și de două ori și jumătate peste Universitatea Craiova, un alt club care investește sume importante în Academie.

Visul lui Gigi Becali a devenit realitate! A făcut din clubul pe care îl patronează o afacere aproape sută la sută românească și, în plus, a reușit să devină cea mai importantă echipă din România în privința furnizării de fotbaliști pentru echipele noastre naționale.

În momentul de față, FRF a avut, are sau urmează să aibă acțiuni cu 4 reprezentative, care practic acoperă întreaga plajă de vârstă: U16, U18, U21 și echipa de seniori. Primele două au partide amicale, tineretul merge la Campionatul European, faza grupelor, iar „tricolorii" mari dispută primele 3 meciuri din preliminariile CM din 2022, din Qatar! FCSB are cei mai mulți jucători chemați de cei 4 selecționeri. Nu mai puțin de 18!

Programul României la Campionatul European U21:

  • 24 martie 2021: ROMÂNIA - Olanda
  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA

VIDEO Aime Lema îi pune la punct pe Coman și Tănase: „Așa nu, e o rușine ce au făcut! Aveți un pic de respect!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB subordonează toată România! Record FANTASTIC reușit de echipa lui Gigi Becali

FCSB - CFR Cluj: cine învinge devine mare favorită! Nimeni nu a reușit să realizeze așa ceva

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (32)
romeverest
romeverest  •  18 Martie 2021, 17:00

Viseaza si asta cai verzi pe pereti !! Cu nationala U21 am ajuns in semifinalele Campionatului European dar nu a vandut niciun fotbalist, cu toate jucau titulari Coman si Man !! Norocul lui se numeste Ioan Becali, care cu relatiile lui a reusit dupa doi ani sa-l vanda bine pe Man la Parma !! Coman asteapta si acum o oferta buna, dar nu apare nimic !!

Berceni
Berceni  •  18 Martie 2021, 16:21
Postat de Liviu Popovici pe 18 Martie 2021, 16:13

Asa nea JJ! Castigam campionatul si dupa ce participam in grupele UCL o sa vinzi pe minim 30 de milioane perlele.

Cap ai, minte nu-ti mai trebuie.

3980873398594792
Liviu Popovici  •  18 Martie 2021, 16:13

Asa nea JJ! Castigam campionatul si dupa ce participam in grupele UCL o sa vinzi pe minim 30 de milioane perlele.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează