FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali către MM Stoica: "Ţi-l dau pe Ghionea, liber de contract, pentru că e finul tău"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2009 00:00

Gigi Becali i-a făcut lui Mihai Stoica o ofertă de transfer în direct la GSP TV, avîndu-l ca subiect pe fundaşul Stelei, Sorin Ghionea. Patronul Stelei i-a spus managerului general de la Unirea că e dispus să-l cedeze pe Ghionea la Urziceni, liber de contract.

"Am văzut prin presă că Urziceniul e interesat de Ghionea. Mihai, dacă îl vrei, poate veni liber de contract, pentru că e finul tău, fac gestul ăsta pentru tine", i-a spus Becali lui Stoica. "Nici vorbă, nu ne interesează nici un fundaş", a venit răspunsul oficialului de la Urziceni.

"Avînd în vedere că Ghionea e un jucător care şi-a făcut datoria faţă de Steaua îi dau drumul să plece unde vrea", a mai spus Becali. Acesta a precizat că Steaua va cumpăra, cel mai probabil, doi jucători în pauza de iarnă. "Vom lua doi jucători. Am doi oameni la echipă, Panduru şi Stoichiţă, care au demonstrat că ştiu ce fac. Tot ceea ce vor ei eu voi face", a adăugat patronul Stelei.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează