FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, cel mai bun mental coach pentru Florin Tănase! :) „Seara l-a criticat că n-a avut reușite, a doua zi la antrenament a fost printre cei mai buni”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 12:10

Gigi Becali l-a criticat pe Florin Tănase pentru prestația avută în meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, când a intrat în minutul 44 în locul lui Mihai Pintilii. 

Florin Tănase (24 de ani) a trecut peste criticile patronului și chiar s-a ambiționat atât de tare încât a doua zi a fost printre cel mai bun la antrenament, conform spuselor lui Narcis Răducan, directorul tehnic de la FCSB.

„Vorbim despre unul dintre căpitanii echipei. Florin Tănase n-a avut reușite extraordinare și a fost criticat de patron. Asta e viața fotbaliștilor. A doua zi la antrenament a fost unul dintre cei mai buni. 

Orice jucător care-și analizează jocul încearcă să se îndrepte. Eu asta am văzut la el. N-a făcut un meci rău, dar n-a avut realizări. Poate fi și rezervă în anumite jocuri”, a declarat Narcis Răducan la Pro X.

„S-a comportat normal”

Oficialul roș-albaștrilor a comentat și zvonul conform căruia jucătorul ar fi fost supărat că a fost rezervă cu CFR și de aceea s-a pregătit mai greu să intre pe teren în locul lui Pintilii.

„O să antrenăm jucătorii să-și pună apărătorile repede (n.r. ironic). Într-adevăr a durat ceva până și-a pus apărătorile, dar nu cred că a fost ceva intenționat. Am vorbit cu el după meci, la antrenament s-a comportat absolut normal”, a mai spus Răducan.

Match preview Metaloglobus - FCSB

Citește și:

Situație jenantă la FCSB! Gnohere și Vali Crețu aproape să încalce o regulă absurdă: „Te rog frumos, nu știam că nea Gigi nu ne dă voie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează