LIGA 1  ·  FCSB

Situație jenantă la FCSB! Gnohere și Vali Crețu aproape să încalce o regulă absurdă: „Te rog frumos, nu știam că nea Gigi nu ne dă voie!”

Articol de — Marti, 24 Septembrie

Jucătorilor de la FCSB li s-a interzis să schimbe tricourile cu adversarii de la CFR, pentru a nu descompleta setul de echipament. Crețu n-a știut, îi dăduse tricoul lui Rondon și apoi a mers în vestiarul oaspeților ca să-i ceară venezueleanului să facă schimbul invers.

Cel mai bogat club românesc face economie cu tricourile! FCSB nu-și lasă jucătorii să schimbe echipamentul cu al adversarilor, așa cum se întâmplă după multe meciuri. Fotbaliștii care sunt amici schimbă tricourile între ei sau alții care își doresc bluzele unor fotbaliști cu nume importante merg la ei să le ceară la sfârșitul jocurilor. La FCSB nu se poate așa ceva.

Vali Crețu nu a cunoscut regula și a încălcat-o. După ce arbitrul a fluierat finalul jocului cu CFR, fundașul dreapta s-a salutat cu Mario Rondon, alături de care jucase la Gaz Metan, și au schimbat tricourile pe teren.

Într-o altă zonă, Gnohere și Omrani se contraziceau pe seama unei faze în care „Bizonul” ceruse un fault, la o intervenție a lui Kevin Boli. Omrani încerca să-l convingă pe Gnohere că Boli jucase regulamentar.

După ce au încheiat dezbaterea de „Procesul etapei”, francezii s-au gândit și ei să schimbe tricourile. Gnohere l-a primit pe al lui Omrani și i l-a cedat pe al lui, o „afacere” care a durat doar câteva secunde. Ofițerul de presă de la FCSB, Cătălin Făiniși, a sesizat și a blocat schimbul. „Nu ai voie să dai tricoul!”, l-a atenționat pe „Bizon”. Surprins, atacantul i-a atras atenția că nu era el singurul care făcea un astfel de gest. Făiniși l-a convins pe Gnohere să păstreze echipamentul, să renunțe la al lui Omrani, și apoi a mers în vestiar cu același mesaj pentru Crețu.

Fundașul dreapta a ieșit din cabina FCSB, a trecut în a Clujului și s-a dus la Rondon: „Îmi pare rău, dă-mi tricoul înapoi! Nu știam că n-am voie să-l schimb!”. Venezueleanul i-a predat bluza și a căpătat-o la loc pe a lui. 

10 milioane de euroconstituie bugetul FCSB pentru acest sezon. Al CFR-ului se apropie și el de suma aceasta, cea mai mare pe care o consumă un club din Liga 1

Citește și:

EXCLUSIV Tsoumou e în probe! Situație unică: a semnat în același timp contractul și rezilierea pentru ca Becali să fie sigur că-l poate da afară în iarnă!

Diferențe șocante între Tsoumou și Gnohere: 3 cm în plus, 12 kg în minus!Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Libertatea

Comentarii (15)

ray51  •  25 Septembrie 2019, 10:06

De altfel si eu vad anormal acest schimb. Poate la o finala de UCL sau UEL are rost. Cand schimbi tricoul lui Moaca cu cel al lui Troaca, ce semnificatie deosebita are?

jesuspasarel  •  24 Septembrie 2019, 18:07
Postat de rumunek pe 24 Septembrie 2019, 12:10

Acum, mai in gluma mai in serios, cine ar da un tricou Nike pe unul Joma?

Aici sunt de acord cu tine =))

hg_wells  •  24 Septembrie 2019, 14:08

Ce club jenant...

Vezi toate comentariile (15)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Liga 2

Metaloglobus - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
16:15 Handbal F, Liga Campionilor

Team Esbjerg - Perla Lublin

Digi 2, Telekom 2
16:30 Fotbal, Liga 2

Turis Turnu Măgurele - Universitatea Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Handbal M

PSG - Flensburg-Handewitt

Digi 4
19:00 Formula 1, Cursa

Marele Premiu al Braziliei

Digi 2, Telekom 1
20:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 1
20:00 Handbal M

Kadetten - Orlen Wisla Plock

Digi 4
22:30 Baschet, NBA

Sacramento - Boston

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1