Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 09:54 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 10:25

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că nu se teme de CFR Cluj după ce echipa lui Nelu Varga a decis să-l aducă pe Adrian Mutu în locul lui Andrea Mandorlini.

„Briliantul” revine în Superligă, de unde a plecat înainte de startul acestui sezon, și va semna cu CFR Cluj, locul 2, cu speranța că o poate ajunge pe FCSB, aflată la 11 puncte în fruntea clasamentului.

Gabi Balint, verdict crunt în cazul titularului de la FCSB în victoria la scor cu UTA: „E o decepție”
FCSB - UTA 4-0
Gabi Balint, verdict crunt în cazul titularului de la FCSB în victoria la scor cu UTA: „E o decepție”

Cum a reacționat Gigi Becali după numirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Întrebat dacă e de părere că CFR Cluj va fi mai periculoasă după aducerea lui Adrian Mutu, Gigi Becali nu se teme că ardelenii o vor ajunge pe FCSB.

„Nu mă mai interesează de alții! Ce mă interesează de ei? E treaba lor. Ce, te întărești cu antrenorul? Nu vreau să vorbesc de alții. 

Nu-mi mai e teamă, având în vedere că văd jocul lor și jocul nostru, dar și diferența de puncte. Nu mai am niciun fel de teamă. Nu mă interesează pe mine pe cine aduc ei. E problema mea? Aici e vorba de echipă, de valoare în primul rând. E și distanță mare de puncte”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Abia aștept să-l văd pe Mutu muncind pentru CFR Cluj și făcând performanță. Am discutat toate detaliile. L-am mai vrut de două ori, dar nu pentru că este prietenul meu, ci pentru c ă este un antrenor care a făcut treabă peste tot unde a fost. Sunt convins că va face și la CFR Cluj.  Obiectivul este calificarea în cupele europene. Nu ar fi corect să-i cer să câștige titlul, ținând cont că este o distanță mare față de locul 1. Obiectivul e să mergem în Europa League. Dar dacă va lua titlul, îi transmit că va fi aici cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult timp ca să facem treabă împreună. 

- Nelu Varga, patron CFR Cluj

A picat într-un moment în care sunt liber, îmi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va fi așa repede. E ceva ce mi-am dorit. Am vrut ca într-o zi să preiau CFR Cluj. Până acum, e unul dintre cele mai importante challenge-uri din carieră. Poate cel mai important.

- Adrian Mutu

VIDEO Iosif Rotariu: „Mutu o va schimba radical pe CFR Cluj”

Citește și: 

Cine o mai oprește pe FCSB? Situație fără precedent de la introducerea sistemului cu play-off și play-out

Reacția lui Dan Șucu după ce a aflat că Adrian Mutu o va antrena pe CFR Cluj: „Nu-mi convine, recunosc! Asta e viața!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”