FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a luat un om din club » Dezvăluie de la ce a pornit totul: „Acolo nu-l mai voia nimeni”

Gigi Becali nu e supărat că CFR Cluj i-a luat directorul de scouting
foto: arhiva GSP
Gigi Becali nu e supărat că CFR Cluj i-a luat directorul de scouting foto: arhiva GSP

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2021 14:38 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 16:02

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat azi, Bogdan Costicea, directorul de scouting de la FCSB, a plecat de la club. 

Acesta a ales să meargă la rivala CFR Cluj, fiind deja prezentat ca noul șef de scouting al Academiei CFR 1907 Cluj.

Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a luat un om din club: „Nu se mai înțelegea cu cei din academie”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Costicea, unul dintre apropiații săi, spunând că nu este supărat pe el. Mai mult, Becali spune că îl așteaptă oricând înapoi, fiind sigur că nu se va adapta la formația din Cluj.

„A plecat el. Nu se mai înțelegea cu ceilalți de la academie, iar eu, pentru că țineam la el, l-am dat la echipa mare. I-am zis «Stai cu MM la echipa mare». Și acolo s-a simțit marginalizat. A zis că pleacă. Nu se simțea bine la echipa mare.

Care e problema? La mine, oamenii nu sunt sclavi. Pleacă unde le e mai bine. Dacă îi e mai bine la CFR, să se ducă. Mă bucur pentru el. A zis că vrea să plece la CFR și i-am zis «Du-te, tată, la CFR. Să îți dea Domnul bani mulți și bucurie». Nu mă supăr. El a crescut sub ochii mei. I-am zis să plece dacă îi e mai bine acolo.

S-a certat cu ăia acolo... Trebuia să decid dacă dau toată academia afară. I-am zis «Băi tată, dacă tu crezi că poți conduce singur, poți fi cât 7 antrenori și să lucrezi singur cât 20, atunci îi dau pe toți afară și te țin pe tine». Nu-l mai voia nimeni!

Aveam de ales. Țineam la el și i-am zis «Bă, nu vreau să aleg, Uite, pentru că țin la tine,  stai cu MM la echipa mare». A stat vreo două săptămâni și a zis că vrea să plece. S-a dus, băiatul. Mi-a zis că îl caută CFR de multă vreme și i-am zis să se ducă unde îi e mai bine. Nu m-am supărat și i-am spus că oricând vrea poate veni înapoi. Acolo va sta o lună, nu se va adapta. Eu îl cunosc!

Eu nu sunt stăpân de sclavi. Dacă stai la mine, faci ce zic eu. Dacă eu îți dau salariul, faci ce vreau eu. Dar dacă nu îți convine, nu ești obligat să stai. Pleci, chiar îți dau și binecuvântarea”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a luat un om din club » Dezvăluie de la ce a pornit totul: „Acolo nu-l mai voia nimeni”
Antrenament CFR Cluj, cu preparatorul fizic, în cantonamentul din Austria (foto: Raed Krishan/GSP)
  • Costicea a fost un om esențial în multe dintre transferurile de juniori pe care le-a făcut FCSB în ultimii ani, iar acum va merge la CFR Cluj, împreună cu baza lui de date, care conține sute de juniori din țară.
  • Oamenii de fotbal îl descriu pe Bogdan Costicea ca fiind extrem de implicat în meseria sa, făcând aproape 120.000 de kilometri anual, prin țară, pentru a vedea juniori.
  • Printre transferurile în care a fost implicat Costicea la FCSB se numără Octavian Popescu, jucătorul cu care Becali speră dea lovitura pe piața transferurilor și care a impresionat în sezonul recent încheiat.

CFR Cluj, tun după tun 

CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane, punctează și la capitolul imagine. „Feroviarii” au bătut palma cu un sponsor important, o cunoscută companie de servicii financiare. 

Surse din cadrul clubului CFR Cluj au dezvăluit pentru GSP.ro că, în urma acestui parteneriat, echipa va încasa 1,8 milioane de euro în fiecare sezon.

VIDEO Anamaria Prodan, primele declarații despre revenirea lui Reghecampf la FCSB: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Laurențiu”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Tun financiar dat de CFR Cluj: 1,8 milioane de euro vor intra anual în conturile clubului!

Situație de neînțeles la FCSB: nici nu joacă, nici nu pleacă » Becali a refuzat o ofertă care îi putea aduce 1 milion de euro

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
doar...titi
doar...titi  •  06 Iulie 2021, 09:04
Postat de steaua.inseamna.csa pe 05 Iulie 2021, 19:34

Respect Talpan ca ne-ai scăpat de cioban, marea schisma stelista a cernut pleava fcsbista! :-)))

hahaha veselare ..''marea schisma stelista'' .. a inceput cand v-a taiat jiji macaroana ...si cum creditele alea nu se platesc singure ..''pleava ''a migrat la cazarma!!!

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  05 Iulie 2021, 19:34
Postat de vasglo pe 05 Iulie 2021, 19:21

Mai bine sus pe Maybach decat pe casa ca sa pui table!.. -:)

Respect Talpan ca ne-ai scăpat de cioban, marea schisma stelista a cernut pleava fcsbista! :-)))

vasglo
vasglo  •  05 Iulie 2021, 19:21
Postat de tablarul.deiv pe 05 Iulie 2021, 19:15

Eu, in locul tau n-as comenta chestii de genul asta... Pai cine e mai cu mintea bagata in calti decat voi, bercenarii gigisti? Hai, sus pe Maybach, ca atat stiti si mai te miri de ce sunteti de rasul lumii.

Mai bine sus pe Maybach decat pe casa ca sa pui table!.. -:)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează