FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, ultimatum pentru un fotbalist de la FCSB: „Am înțeles de ce nu e luat nici la națională. Nu joacă la mine pe 2 euro”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, este nemulțumit de evoluțiile atacantului Claudiu Keșeru (35 de ani).
Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, este nemulțumit de evoluțiile atacantului Claudiu Keșeru (35 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 17:21 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 17:23

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, este nemulțumit de evoluțiile atacantului Claudiu Keșeru (35 de ani). 

Gigi Becali a jubilat în vară, când revenirea lui Claudiu Keșeru a fost oficializată. A văzut în atacantul venit de la Ludogoreț nu doar un eventual golgeter, ci și un mentor pentru tinerii fotbaliști din lot. 

FCSB pune presiune pe UTA după oferta pentru Miculescu! Mihai Stoica: „Clepsidra e pe masă. Contractul se scurge”
FCSB
FCSB pune presiune pe UTA după oferta pentru Miculescu! Mihai Stoica: „Clepsidra e pe masă. Contractul se scurge”

Prestațiile lui Keșeru, influențate și de problemele medicale, l-au dezamăgit pe finanțatorul celor de la FCSB. Becali îi transmite un ultimatum. 

Gigi Becali, mesaj pentru Claudiu Keșeru: „Nu joacă la mine pe 2 euro”

„Vreau să vă mai zic ceva de Keșeru că nu vreau să vă las să mă întrebați voi de el. Nu prea sunt mulțumit. Când a venit am zis că am dat lovitura. Nu înțelesesem eu de ce nu prea s-au mai bătut bulgarii să îl țină. După cum a jucat în primele meciuri am zis ca e superatacant, de echipe mari de tot.

Dar acum am înțeles de ce nu prea mai este luat nici pe la națională și nici de ce bulgarii nu s-au bătut să îl țină. Însă, vreau mai mult de la Keseru. Eu sper că el înțelege. Nu joacă la mine pe 2 euro. Vreau mult mai mult. Așa nu prea o să mai meargă”, a spus Gigi Becali, conform Prosport

4 goluriîn 11 apariții are Claudiu Keșeru pentru FCSB în acest sezon

VIDEO Dragomir, sfat pentru Becali: „Să îi păstreze pe Budescu și Keșeru”

Ce fraieri sunt! Ce nevoie e de Budescu dacă vor să tragă la titlu. Și de el, dar și de Keșeru. Pot intra câte 20-30 de minute, o repriză, sunt utili, să îi strunească pe ăștia de la mijlocul terenului. Ei fug, dar nu prea au știința jocului. Budescu este un copil bun, un caracter bun, nu e ca alții. Sunt alții care te fac felii pe la spate. Nu strică atmosfera. Pe cei doi îi dă afară pentru bani. Să nu credeți că Gigi e așa generos în a arunca cu banii
- Dumitru Dragomir, la GSP Live

Citește și alte știri despre FCSB: 

Examen picat! A cerut să joace mai mult la FCSB, dar a fost cel mai slab de pe teren

Parcurs uluitor pentru FCSB în ultimele 3 luni: cum arată roș-albaștrii în raport cu rivalele CFR Cluj și CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
csa.regal.spartac
csa.regal.spartac  •  13 Decembrie 2021, 21:22
Postat de familia_gaina_din_vaslui pe 13 Decembrie 2021, 20:31

Auziti la prostul asta ..cica ar muri daca ar castiga Parma mai mult de 11 mil =)))))))

Este o expresie prostavane, nu moare nimeni :)))) de-aia ai iq-ul de rad ăștia de tine

csa.regal.spartac
csa.regal.spartac  •  13 Decembrie 2021, 21:20
Postat de observator_federal pe 13 Decembrie 2021, 19:31

Galatasaray a luat bătaie (cred că o să îl facă praf suporterii pe Terim că nu l-a folosit pe Moruțan...). Golul l-a primit după ce portarul Galatei căzut, accidentat de un coechipier!! Faza a continuat, si echipa adversă a profitat și a înscris. La turci se poate! La noi NU! În minutul 49, al jocului Botoșani - Universitatea Craiova, jocul a fost oprit de Istvan Kovacs după ce portarul Eduard Pap a fost lovit în careu de către un coechipier, Braun. Jucătorii Universității Craiova au protestat, considerând că jocul trebuia să continue... DEGEABA!! S-a mai comentat ceva despre faza asta? NU, presa A ASCUNS-O (cum bine observa Gică Hagi), cum a ascuns în toate meciurile Craiovei furturile comise de arbitrii la adresa echipei oltene. Nu știu dacă fotbalul nostru este mai penibil decât arbitrajul sau presa "sportivă" dâmbovițeană...

Ce prostavani tin cu Mogoșoaia :)))) ma rog plătiți sa țină. Ati luat 2 puncte in 5 meciuri. Dacă nu erau arbitrii nu le luați nici pe alea doua. CSU si FCU aceeași cloaca de oameni fără educație care strica atmosfera prin avioane

familia_gaina_din_vaslui
familia_gaina_din_vaslui  •  13 Decembrie 2021, 20:31
Postat de pe 13 Decembrie 2021, 19:43

sa speram ca nu,as muri de ciuda ca parma sa incaseze mai mult de 11 milioane de euro de la galatasaray. Steaua din liga 1 este singura care are dreptul sa ia multi bani pe un jucator vandut de ea.

Auziti la prostul asta ..cica ar muri daca ar castiga Parma mai mult de 11 mil =)))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează