FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Gigi Becali: "Coman îşi va lua palma înapoi de la mine, îi promit asta!"

După duelul dintre Prepeliţă şi Coman s-a iscat o bătaie generală
După duelul dintre Prepeliţă şi Coman s-a iscat o bătaie generală

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 18:26

Gigi Becali a izbucnit în direct la GSP TV cînd a auzit că unul dintre jucătorii săi favoriţi, Andrei Prepeliţă, ar fi fost lovit în parcare de Dani Coman după meciul de aseară dintre Steaua şi Rapid, încheiat la egalitate, 0-0.

"Dacă i-a dat Coman o palmă, ce să zic eu acum? Hai să ne luăm la bătaie atunci! Prepeliţă trebuie să facă reclamaţie, să depună plîngere! Dacă e aşa bătăuş Coman, o să îi dăm un bodyguard să vedem dacă îi dă vreo palmă cînd stă el pe terasă la vară. Nu există palme între fotbalişti, există fair-play. Se mai întîmplă pe teren, dar după meci nu există aşa ceva!

Dani Coman îşi va lua palma înapoi, îi promit că i-o voi da eu. Cum să existe aşa ceva în familia mea? Dar o să fiu cu un bodyguard lîngă mine, să nu riposteze. «Ia, mă, palma înapoi, nenorocitule!» E vagabonţeală deja din partea lui, e prima oară cînd aud aşa ceva!", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Andrei Prepeliţă şi Dani Coman au fost protagoniştii celei mai aprinse faze a meciului de aseară dintre Steaua şi Rapid, încheiat la egalitate, scor 0-0. Stelistul a intrat prin alunecare la rapidist, care a ripostat, lovindu-l cu talpa în stomac. La această fază au fost eliminaţi Prepeliţă şi Alexa, ultimul venit în sprijinul goalkeeperului Rapidului.

"Pe mine mă interesează campionatul. Dacă o luăm aşa, noi am jucat cu Galaţi, cu Vaslui şi cu Rapid. Erau opt puncte de Dinamo şi acum sînt 10. Dar am jucat cu trei contracandidate, cu primele locuri. E adevărat că trebuia să marcăm, am avut 20 de minute om în plus. A fost un meci mai cu frică, mai tacticizat.

Toată lumea s-a temut, nu pot să spun că am fost noi peste ei sau invers. A fost un joc pe care nimeni nu merita să îl cîştige. Steaua nu a pus presiune pe final pentru că erau jucătorii obosiţi. Mi-aduc aminte că aveam doi oameni în plus anul trecut cu Tg. Mureş şi nu am putut să marcăm. S-au băgat în poartă şi nu am putut să dăm gol.

Dacă Ilie Stan avea inspiraţie să îl bage mai repede pe Răduţ, poate era altceva. Ne trebuia un jucător care să dribleze. A adormit, l-a luat somnul pe Ilie Stan, de asta a făcut aşa tîrziu schimbarea. În mod normal, trebuia să scoată imediat pe Martinovici sau un fundaş după eliminarea lui Ezequias. Asta nu înseamnă că Prepeliţă nu trebuia să dea gol cînd avea poarta în faţă în prima repriză.

Cred că Ilie Stan s-a temut şi s-a mulţumit cu un joc egal. Eu ştiu ce sentinemnte am trăit eu, mă mulţumeam cu un egal, mai ales că Dinamo remizase şi ea. Pe lîngă Alexa, trebuiau eliminaţi şi Pancu, şi Deac, şi portarul... Trebuiau vreo 4-5 jucători eliminaţi acolo. Prepeliţă ce vină avea să fie eliminat?", a mai spus Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
fluturash11
fluturash11  •  26 Octombrie 2011, 19:03

oierule :)) e vai de tn

lazarmc
lazarmc  •  26 Octombrie 2011, 09:29

Mai oierule behait,ai tu curajul sa dai in Coman, fara sa ai in jurul tau vreo 1o bodyguarzi ?

phillipss
phillipss  •  26 Octombrie 2011, 09:25

pai cum, mah, ciobane?acum nici o saptamana te aruncai cu izmenele pe tine in Iordan (desi nici Amazonul nu te spala de pacate), si acum ameninti cu bataia pe cineva?!mare crestin(care te-o mai crede)

Vezi toate comentariile (87)
Comentează