FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA - FCSB

Gigi Becali comentează ultima decizie în războiul dintre CSA Steaua și FCSB: „Le voi desființa lor toate mărcile! Vor mai putea face fotbal, dar fără numele de Steaua”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 17:07

Gigi Becali a încercat să obțină rejudecarea procesului în care cere să primească numele Steaua, dar pe 29 ianuarie Curtea de Apel a respins ca nefondată cererea avocaților FCSB.

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre decizia Curții de Apel și spune că, în opinia lui, decizia îi este favorabilă.

„Nu este niciun eșec pentru noi, este exact invers. Judecătorii spun că există o hotărâre a Curții Supreme în care se precizează că e marca celor de la CSA și că n-avem voie să o folosim. Dar noi am spus că vrem marca notorie. Noi nu vrem marca aceea este scrisă. Noi avem renumele. Ei au o marcă grafică, noi avem o marcă notorie. Ei bine, Curtea Supremă a spus că aceasta este a noastră.

Acum, judecătorul trebuie să decidă cine este notoriu. Noi sau ei? Judecătorul va spune « CSA Steaua are o marcă scrisă, grafică, dar Becali are o marcă notorie». Asta nu trebuie să fie înregistrată, așa spune legea, pentru că ea este în mentalul omului.

Cu ce demonstrăm noi că avem această marcă? Cu faptul că noi am continuat fotbalul, în timp ce ei au întrerupt activitatea secției de fotbal timp de 10-12 ani. Apoi voi ataca și decizia cu numele. Astfel, le voi desființa lor toate mărcile. Vor mai putea face fotbal, dar fără numele de Steaua București. Voi câștiga palmaresul și istoria. Dar, toate astea vor dura 4-5 ani de zile”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Poveste halucinantă de la o partidă de poker Dragomir-Becali-Porumboiu: „Vă împărțiți banii mei?” » Reacție senzațională a lui Porumboiu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  01 Februarie 2019, 11:28
Postat de partea47mea pe 31 Ianuarie 2019, 22:10

Palmaresul pana in 2003 e al Stelei.Din 2003 nu a mai existat Steaua Bucuresti.O spune justitia pe baza documentelor originale nu o spun numai eu.Stai relax ca o sa vina si confirmarile de care zici tu, insa se trage de timp ca nu stiu cum sa scoata basma curata tovarasii din conducerea fotbalului romanesc si a unora din MAPN.

Atunci sa va pastrati voi palmaresul din 2003 si nu aveti decat sa sustineti minciuna asta,eu in nici un caz n-am sa mai sustin echipa aia,dupa ce csa si becali mi-au furat 12-14 ani cu mascarada asta!daca tot e sa nu sustinem infractorii,atunci nu putem sustine csa,armata,ca si aia au furat la fel ca becali si au mintit pe toata lumea!fara palmares din 47 si pana in ziua de azi,STEAUA NU MAI EXISTA ,decat in capul unor idioti carora nu le pasa de istorie si palamares,care ar renunta la toata istoria clubului,numai din cauza unui om!trebuie sa fii de-a dreptul *** sa gandesti asa!Felicitari pt distrugetea echipei,care sigur se va realiza in viitor!in nici un caz nu voi sustine o echipa cu palmares pana in 2003,aia s-o sustina prostii!sa-mi dea csa banii pe bilete din 2003 si pana cand s-au hotarat ei ca echipa care joaca pe stadionul lor,nu e Steaua...si despagubiri morale pt 13 ani de minciuna si inselatorie!csa=becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104343947122875
Anton Pan  •  01 Februarie 2019, 11:07
Postat de lucghencea pe 01 Februarie 2019, 00:32

V-ati lamurit acum cine a dorit lichidarea completa alaturi de altii inca dinainte de 1995 a intregului club STEAUA ? Pionii cei mari oricum stau in umbra ... ciobanul e doar sageata .

Băiețașii ăștia jalnici din secta talpanista (lucghencea, catalynn, rjka, etc) nu au logica, argumente, coerenta cu care sa susțină aberația fără egal in UE: prezenta militarilor in sportul profesionist. Singurul lor slogan ridicol, ca si ei, este lupta sfânta împotriva ciobanului capitalist jiji și rolul istoric al armatei populare in apărarea proprietații poporului și a avuției naționale. Discurs perfect pentru niște neadaptați, întârziați, blocați in timp, aliniati pe langa CSA-Caverna Stalinista a Armatei! La muzeu e locul vostru băieți , acolo ca vestigii intrziate ale epocii de aur!

2490689327632596
Ciprian Birladeanu  •  01 Februarie 2019, 08:24

Nu prea il am la suflet pe Becali dar tot vad ca lumea il denigreaza cum poate pe la comentarii si pe langa el si pe oamenii care sustin si ei la tv sau pe stadion o echipa dar lumea nu pare sa inteleaga ca datorita lui pleaca jucatori din campionatul nostru pe bani importanti. Nu spun ca nu plecau si inainte dar erau 5 la 10 ani. O sa spuneti ca Hagi a facut academie si creste jucatori. CORECT!!!!!! Insa nu avea deschidere in Europa. Acum vad ca ne cauta si americanii

Vezi toate comentariile (94)
Comentează