FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce FCSB nu s-a impus la Cluj: „A fost ca pe vremuri” » Mesaj pentru CFR: „O s-o «ciocănim» în Ghencea”

Articol de , , - Publicat luni, 10 aprilie 2023 13:28 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 13:52

După CFR Cluj - FCSB 1-1, Gigi Becali a explicat de problemă a găsit la formația sa

Patronul roș-albaștrilor s-a declarat nemulțumit de cum au evoluat jucătorii săi, fiind de părere că aceștia au intrat cu frică față de rivali. Becali a vorbit și despre partida retur, pe care speră să o joace pe stadionul Ghencea.

Gigi Becali și-a vărsat nervii pe doi jucători: „Ăla e varză, celălalt e praf” » Ce spune despre Florinel Coman: „Așa l-a motivat Dumnezeu”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Gigi Becali și-a vărsat nervii pe doi jucători: „Ăla e varză, celălalt e praf” » Ce spune despre Florinel Coman: „Așa l-a motivat Dumnezeu”

VIDEO Concluziile lui Gigi Becali după CFR Cluj - FCSB 

„Ce nu a mers? Bărbăția. Jucătorii au fost timorați pe teren. A fost ca pe vremuri, când ne era frică de ei. Nu mai trebuie să avem frică pentru că nu mai sunt la fel de puternici. Cei de la CFR nu mai sunt atât de puternici, dar au intrat cu atitudinea de pe vremuri. Au intrat cu atitudine și putere. Noi am intrat cu valoare, dar timorați. Și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

Slavă Domnului că nu au făcut 2-0, având în vedere ocaziile avute. S-ar fi terminat cu titlul. Hai, la revedere! Nu mai vorbeam de titlu. Așa, noi nu am pierdut nimic.

Noi am câștigat? Ce am câștigat? Am jucat cu echipa cu care ne batem la titlu, la ea acasă, și nu am pierdut. Acum o să vină la noi și o să-i «ciocănim». Le arătăm ce înseamnă... Pe Ghencea (n.r. - râde). E posibil să jucăm pe Ghencea. Nu are rost să vorbim acum despre asta”, a comentat Becali. 

Patronul celor de la FCSB a mai detaliat și ultimele probleme medicale apărute la echipă. „Șut, dirijorul, care nu era în apele lui. A jucat cu infiltrații. Au fost probleme și cu Edjouma care nu mănâncă pentru că e Ramadanul. Apoi a mâncat ceva și a făcut intoxicație”, a spus Gigi Becali. 

Citește și:

Ce nu s-a văzut la TV » Imagini incredibile cu Dan Petrescu în finalul derby-ului: „Aşa îmi dau eu viaţa tot timpul”

Fază controversată în CFR Cluj - FCSB: clujenii au cerut penalty la 1-0 » Cristi Balaj atacă: „Are entorsă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
legio.sud
legio.sud  •  10 Aprilie 2023, 16:34
Postat de romeverest pe 10 Aprilie 2023, 14:24

Degeaba ii ciocaniti in retur….campionatul este pierdut !!

Nea GG face glumițe …

steauaefcsb
steauaefcsb  •  10 Aprilie 2023, 15:27
Postat de steaua1986. pe 10 Aprilie 2023, 14:06

Pe ghencea nu calcati voi si in al doilea rand o luati pe cocoasa la retur.

Da e stadionul ***? Dinamo,Rapid si orice echipa vrea sa joace acolo o poate face,caci are dreptul! Asa e cand nu ai stadion! Csa sa-si faca stadion daca vrea stadion doar pentru ea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dobermannul
Dobermannul  •  10 Aprilie 2023, 14:45

Vai mama lui de Becali. CFR n-a fost niciodata puternica a fost tare-n telefonul lui nea Vasile. Isi distruge jucatorii si echipa vorbind mai mult decat trebuie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează