FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai joacă deloc Budescu: „Asta ce înseamnă? Băi, tată, dormi!”

Constantin Budescu (dreapta), în FCSB - FC Botoșani // foto: Imago Images
Constantin Budescu (dreapta), în FCSB - FC Botoșani // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 14:07 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 15:15

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit ce așteptări are de la Constantin Budescu (32), fotbalist care nu a prins niciun minut pe teren în ultimele două meciuri ale vicecampioanei.

Transferat cu mare fast de FCSB, „Artistul” Budescu nu a mai jucat de pe 28 noiembrie, când a prins 26 de minute pe teren în victoria cu CS Universitatea, scor 3-2. În ultimele două etape, la 2-1 cu UTA și 1-0 cu Gaz Metan, Budescu a fost rezervă neutilizată. În acest context, Gigi Becali a dezvăluit ce așteaptă din partea mijlocașului pentru ca acesta să aibă un rol important la FCSB.

FCSB. Gigi Becali îi schimbă postul lui Octavian Popescu: „Voi vorbi cu Petrea. E interesul meu, trebuie să fac bani!”
FCSB
FCSB. Gigi Becali îi schimbă postul lui Octavian Popescu: „Voi vorbi cu Petrea. E interesul meu, trebuie să fac bani!”

Gigi Becali: „Vreau mai multă concentrare de la Budescu!”

„De la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. La un moment dat, e la mijlocul terenului, se uită unde să paseze și până să o facă, vine unul, pune piciorul în fața verzei, iar Budescu în loc să dea în varză, dă în piciorul ăluia! Asta ce înseamnă? Lentoare, lejeritate, relaxare. Nu, tată!

Ești Budescu, cel mai talentat din România, dar băi, tată... dacă dormi, nu mai faci nimic cu talentul, că vine ăla și-ți fură varza! Îi cer lui Budescu să fie atent, să nu-i mai fie varza furată”, a spus Becali la Pro X. 

Îl aștept pe Keșeru de la începutul sezonului. Aștept să fie mai rapid, mai agresiv și mai concentrat în meci.

- Gigi Becali, patron FCSB

E normal să nu fii fericit atunci când nu joci, dar (Budescu) nu a lăsat să se vadă asta pe fața lui niciodată. La antrenamente e super, se pregătește foarte bine. E un jucător de grup, care ține vestiarul foarte bine, și mă bucură acest lucru.

- Anton Petrea, antrenor FCSB

În emisiunea „Sport Report” de pe Telekom Sport, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit și el o explicație pentru faptul că Budescu nu a prins niciun minut cu Gaz Metan: „El nu e un fotbalist pentru sistemul 4-3-3. Trebuie să schimbi tot sistemul ca să intre el. Or la Mediaș era un meci de luptă, nu se impunea schimbarea sistemului”. 

De la transferul la FCSB, Budescu a adunat 9 meciuri și un singur gol, cu Chindia, din penalty.

Mai multe știri despre FCSB: 

Dintre ei se alege înlocuitorul lui Florin Tănase! » 4 nume pe lista lui Gigi Becali

Pretenții de milioane de euro pentru jucătorii doriți de FCSB! » Gigi Becali se lovește de inflație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cosmin_1
cosmin_1  •  14 Decembrie 2021, 16:44

Budi vino inapoi acasa,la Ploiesti!Ciobanul un fariseu ca de obicei..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Decembrie 2021, 16:15
Postat de prapadlafcsb pe 14 Decembrie 2021, 15:20

Nu mai joaca pentru ca nu-l mai poate vinde

Prăpăd este in mintea ta, prapaditule ! Adica acum 3-4 luni cand a revenit avea 20 de ani si putea sa-l vândă iar acum s-a trezit jijica c-are 32 si nu-i găsește cumpărător ! Bă, tu o sa înțelegi vreodată cat esti de prost ? Nu cred, da-i inainte si mai ales lasă asa, ca n-ai leac ...

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Decembrie 2021, 15:34

Mie imi place Budescu, e un fotbalist foarte talentat, dar el a reusit sa se impuna si sa fie lider la o singura echipa, in rest a clacat la toate echipele la care a jucat. Becali a gresit cand l-a adus pe Budescu asteptand ca el sa lumineze jocul FCSB-ului acum pe final de cariera, in conditiile in care Budescu mai clacase o data acolo, desi era mai tanar. Budescu poate da randament doar daca echipa joaca pentru el si i se iarta greselile si perioadele in care e lent si delasator. Asa era si la Astra, dar acolo echipa se construia in jurul lui Budescu si el o rasplatea prin goluri si pase de gol decisive. Nu e vina lui Budescu pentru ce i se intampla acum la FCSB, e vina lui Becali ca a insistat sa-l aduca mizand doar pe faptul ca e talentat si slabise cateva kilograme.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează